Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem, tudsz...

Mi történik velem, tudsz rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Nemrégiben észrevettem, hogy az élet, amit eddig éltem, tönkretette az egészségemet. Egy merev görcs lett belőlem, akit már csak az tesz boldoggá,ha kap egy jó jegyet a suliban, vagy ha a szülei elismerték az aznapi tevékenykedéseit 'a ház körül'.Tudom, hogy valami elől menekülök, valami hiányzik az életemből és a boldogságot a tanulásból és munkából szerzett sikereimből akarom 'kierőszakolni', de én ezt már nem bírom. Túl nagy a nyomás, és beteg sem akarok lenni, mert akkor nem folytathatom azt amit eddig. Úgy kb: fél éve bizonyos időközönként rám jött egy megfogalmazhatatlan érzés : megemelkedik a pulzusom (múltkor 140 volt) és nem kapok rendesen levegőt és félek, nehogy meghaljak, mert féltem azt a nyomorult életemet. szóval idáig jutottam... valójában egy úgy "szívet" szeretnék kapni,mert a mostanit már sokszor összetörték,és pont az az ember tette, akiért képes lennék sírba menni.(még most is) a szerelemről amiben eddig nem hittem, valójában már 5 éve tart, de csak részemről van meg, mert ő mást szeret, nekem csak a fájdalom jut. összeszorul a szívem ,ha találkoznom kell vele, hiszen tudom, hogy sosem fogok helyet kapni az életében. hogy miért találkozok vele majdnem minden nap?....mert szomszédok vagyunk. csak egy kérdésem van: mikor fogok diliházba kerülni?
2011. jún. 2. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
szia megtudod adni az msn cimed?:)
2011. jún. 2. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
jajj dehogy fogsz diliházba kerülni! Kezdesz depressziós lenni, a pulzus megemelkedéses dolog meg lehet pánikroham szerintem. Ha nincsenek barátaid próbálj meg szerezni,menj el sportolni! Találd ki mivel szeretnél foglalkozni felnőttként tűzz ki célokat magad elé!
 3/7 anonim ***** válasza:

nem fogsz odakerülni, ez pánikroham,

olvasgass :

[link]

és kitartás, győzd le a félelmed, agyban dől el :)

nyugi

4/7 anonim ***** válasza:
elsö: az enyém lillajakub@hotmail.com ha gondolod vegyél fel:D
2011. jún. 2. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Én tudok rajtad segíteni.

A tanácsom:

Keress valami hobbit, ahol levezeted a feszkót, és sikerélményt okoz,

pl: görkorizás, deszkázás, vagy zenélés bár utóbbit csak lelazulva lehet jól csinálni.

És ne majrézz azon, hogy elbszod, hanem nevess rajta, és annál jobban fog menni, és hidd el ez megváltoztatja a dolgokat, én is tök másképp érzem magam mióta elkezdtem görkorizni (kb 2 hete), és már a harmadik alkalom után nagyjából ment az, hogy tudtam gyorsulni, megállni, és nem csúsztak szét a lábaim.

Előtte meg akkorákat taknyoltam, hogy visszanézve videón napokat röhögtem rajta :D

2011. jún. 2. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodj meg, nincs semmi baj, nálam az ugyanaz a helyzet. Ha megemelkedik a vérnyomásod és máskor meg mindig normális, akkor fordulj az orvoshoz. Barátoddal meg miért nem szakítasz ha nem megy a kapcsolat? Az én szívemet is vagy 2 milliószor összetörték, de még bírom...valamennyire...Vagy beszéljétek meg a dolgot. Biztos van megoldás, vagy ha csak a szakítás maradt, akkor is fogsz találni egy olyan lányt/fiút (mert nem tudom, mi vagy), aki megbecsül, és nem futkározik más után. Ha van időd, pihenj, relaxálj, vagy űzz sportokat, esetleg olvass...én is ezt teszem.

Ha van kérdésed, írj bátran privátot.

Üdv.: Kriszta

2011. jún. 2. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy új partnert Magad számára.
2011. jún. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!