Mi történik velem, tudsz rajtam segíteni?
nem fogsz odakerülni, ez pánikroham,
olvasgass :
és kitartás, győzd le a félelmed, agyban dől el :)
nyugi
Én tudok rajtad segíteni.
A tanácsom:
Keress valami hobbit, ahol levezeted a feszkót, és sikerélményt okoz,
pl: görkorizás, deszkázás, vagy zenélés bár utóbbit csak lelazulva lehet jól csinálni.
És ne majrézz azon, hogy elbszod, hanem nevess rajta, és annál jobban fog menni, és hidd el ez megváltoztatja a dolgokat, én is tök másképp érzem magam mióta elkezdtem görkorizni (kb 2 hete), és már a harmadik alkalom után nagyjából ment az, hogy tudtam gyorsulni, megállni, és nem csúsztak szét a lábaim.
Előtte meg akkorákat taknyoltam, hogy visszanézve videón napokat röhögtem rajta :D
Szia! Nyugodj meg, nincs semmi baj, nálam az ugyanaz a helyzet. Ha megemelkedik a vérnyomásod és máskor meg mindig normális, akkor fordulj az orvoshoz. Barátoddal meg miért nem szakítasz ha nem megy a kapcsolat? Az én szívemet is vagy 2 milliószor összetörték, de még bírom...valamennyire...Vagy beszéljétek meg a dolgot. Biztos van megoldás, vagy ha csak a szakítás maradt, akkor is fogsz találni egy olyan lányt/fiút (mert nem tudom, mi vagy), aki megbecsül, és nem futkározik más után. Ha van időd, pihenj, relaxálj, vagy űzz sportokat, esetleg olvass...én is ezt teszem.
Ha van kérdésed, írj bátran privátot.
Üdv.: Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!