Mit jelent az, ha valakinek folyton a halálon vagy az öngyilkosságon jár az esze? Van erre konkrét szó és mitől lehet?
Suicid alkat. (De miért az ezotéria kategóriában?)
Az én egyéni véleményem, hogy aki örökké meg akar halni, az haljon. Nem érdemli az életet. (Tudom, hogy durva, de aki a legnagyobb értéket nem becsüli meg, arról ez a véleményem.)
Más, aki élne, az meg megbetegszik, hónapokig, évekig szenved, küzd az életéért...
Mig a párom el nem hagyott nem láttam ilyen borúsan a dolgokat. De most úgy gondolom hiába a küzdelem és a sok szenvedés nem lehet elérni semmit ebben a büdös életben, egyszerüen nem tetszik ami a világban ma megy minden téren, ennyi az egész! Munka és karrier is milyen? Pénz és kapcsolatok nélkül semmi nem vagy hiába tanultad szét az agyad!
Egyes egyedül szüleim miatt vagyok még életben ők mindig jók voltak hozzám, a mindeneim! Nem érdemelnék hogy ilyesmivel büntessem őket, sajna nincs is testvérem. Ha lenne, vagy bárki akivel meghittem bizalmi viszonyom van akkor talán nem itt tartanék, de manapság a legtöbb ember csak saját magával törődik, más nem érdekli csak a haszon az előrejutés és ezért mindenen és mindenkin átgázolnak. Nagyanyám korábam még voltak értékek, akkor még érdemes volt élni de a mai világ egy nagy f*s. Igaz, hogy süt a nap kék az ég és zöld a fű de ebben kigyönyörködtem már magam. Nincs olyan érzése senkinek, csak nekem hogy ebből ennyi elég volt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!