Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van h minden nap más...

Lillita kérdése:

Miért van h minden nap más betegségem van?

Figyelt kérdés
Két napja sokízületi gyuladásra gondoltam, még dokihoz is elmentem, tegnap átfutott rajtam h lehet vmi komolyab betegség de nem merem leírni... ma meg szédülök és azon agyalok ez mitől lehet... (vashiányos vagy meg vérszegény- ezt doki mondta az eredményemből) de már kezd elegem lenni h itt az éretségi szünet, és tanulni sem tudok, mert mindig más betegséget érzek, és idegesítem magam:(
2011. máj. 28. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy "betegséged" van, úgy hívják hipochondria.
2011. máj. 28. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy betegséged van, az okozza az összes tünetet: hipochondria.
2011. máj. 28. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egy "kicsit" hipochonder? Jó lenne, ha elhessegetnéd magadtól a súlyos betegségekről való agyalást, mert látod, itt az érettségi szünet, és már helyesen írni is elfelejtettél.
2011. máj. 28. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, eszel te rendesen? Ilyen fiatal lánynál csak a hiányos táplálkozás miatt alakulhat ki vashiányos vérszegénység.csökkent volna az étvágyad a túlterheltség miatt, amit az érettségi okoz? Esetleg fogyókúrázol? netán szerelmes vagy?Feleslegesen stresszelsz? van-e kivel megbeszéld a gondjaidat? Ne görcsölj annyira, sikerülni fog az érettségid.Sétálj sokat, jó levegőn, egyél jókat, aludj nagyokat, az egészséged hozd helyre elsősorban, egyéb minden másodlagos. Ne félj, minden rendben lesz!
2011. máj. 28. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

"Két napja sokízületi gyuladásra gondoltam"

Ha sokízületi gyulladásod lenne, azt észrevennéd, nemcsak "gondolnál" rá.

"vashiányos vagy meg vérszegény- ezt doki mondta az eredményemből"

Minek kételkedni abban, amit az orvos mondott?

"itt az éretségi szünet, és tanulni sem tudok, mert mindig más betegséget érzek, és idegesítem magam:("

Nem azért vagy ideges, mert betegségeket találsz magadon, hanem azért találsz magadon betegségeket, mert ideges vagy. Az érettségi miatt félsz, de ez nem tudatosul benned, a szorongásnak tárgyakat keresel, és kitalálod, hogy betegségeid vannak.

2011. máj. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!