Szükségem van orvosra? Vajon tényleg ilyen betegségem van?
Figyelt kérdés
Egyik nap filmet néztem és figyelmes lettem arra,hogy a bipolárisos mániás beteg tünetei teljesen olyanok amik rám egytől-egyig illenek,utána jártam,hogy részletesebben megtudjak erről mindent és valóban minden igaz.Korábban is menni akartam pszichológushoz,de azt hiszem mostmár tényleg itt lesz az ideje.Igazság szerint biztos csak tinédzser-kori hisztinek vagy túlreagálásnak veszik,de többről lehet szó.Olyan dolgok történtek a múltban és most is,amik azt hiszem megváltoztattak...egyik nap őrülten jó kedvem van,pörgök,pörögnek a gondolatok,másik nap levert vagyok,fáradt és rossz kedvű.Szeretnék valamilyen segítséget előbb,hogy ez tényleg csak valami kis hisztis tinédzser-kori hangulatingadozás,vagy szükségem van orvosra?2011. jan. 7. 20:47
1/5 anonim válasza:
Látatlanul nehéz korrekten nyilatkozni. Szerintem az a legtisztább, ha elmész szakemberhez - akkor kiderül, hogy van-e szükséged különleges segítségre, és ha igen, akkor helyben is vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,azt hiszem akkor tényleg elmegyek orvoshoz
2011. jan. 7. 21:17
3/5 anonim válasza:
Első körben elég lesz egy pszichológus is, az orvost (pszichiáter) csak akkor javaslom, ha nagyon súlyos a baj...
4/5 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz,én is ilyen tünetekkel voltam,bár én 36 éves vagyok,de ezt nem a kor teszi.Egyre több ember depressziós,vagy pánikbeteg,és főleg fiatalokon jön ki.Hihetetlen milyen világot élünk,de keress fel egy pszichológust,és csinál tesztet,meg beszélget veled,és ha ő úgy látja hogy kell a pszichiáter akkor elküld hozzá,mint velem is tette.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,hogy válaszoltál:)
Segítségemre lesz a válasz,mostmár biztos elmegyek orvoshoz...
Remélem te jobban vagy és az állapotod javul:)
2011. febr. 7. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!