Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lennétek öngyilkosak akármi...

Lennétek öngyilkosak akármi miatt?

Figyelt kérdés

Pl. ha megtudnátok, hogy betegek vagytok/lesztek?

Ha nem érzed magad elég erősnek ahhoz, hogy élj?

Én legszivesebben megtenném, csak sajnos nem enged a " környezetem "... Pedig minden nap sírok valamiért... mindig van valami, ami miatt szomorú vagyok és órákig bőgök, mégsem merem megtenni. Nagyon félek a fájdalomtól :(

19 éves leszek. Nincs semmi boldogság az életemben, csak ha néha elmegyek bulizni.. akkor felszabadultnak érzem magam ( bár nem mindig ). Ezek a hétköznapok borzasztóak, a tanulás, az, hogy tenni kell valamit, hogy jó élete legyen az embernek... áhh.. belefáradtam!!! :\\\'(

2009. márc. 16. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha de soha semmilyen áron. Még ha a rossz után még roszabb jön se. Az EGYETLEN lehetőséget hogy éljek, semmiképpen nem dobnám el. Egy lehetőséged van, több sajnos nincs, és ez az EGY sem tart örökké.
2009. ápr. 2. 23:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad van!!!!
2009. ápr. 9. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmilyen esetben. Pedig engem már a fél világ utál és tele vagyok mentális bajokkal. Egyben utálnak és letojnak. Dolgozni sehova nem vesznek fel és egyenes út a hajléktalanság vagy meghalok valamilyen vírusban. Ennél szerencsétlenebb ember nincs a világon. És még így sem tenném meg. Néha nevetek magamon is.
2020. febr. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!