Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 lerészegedés elég ahhoz...

1 lerészegedés elég ahhoz hogy jelentős, érzékelhető kárt tegyen az agyaban? (memória, koncentrációs képesség. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3 óra alvás egy nap alatt is taccsra tesz főleg ha egész nap aktív vagy estére már hulla lehetsz és simán lehetnek ilyen tüneteid. Egy ilyen fárasztó kirándulás előtt többet kell aludni. Fejlődő szervezetnek meg pláne rengeteg alvás kell. És no pia..
2011. máj. 27. 21:08
 12/19 A kérdező kommentje:
1 héttel ezelötti eseményt csak kihevert a szervezetem.
2011. máj. 27. 21:16
 13/19 A kérdező kommentje:
2011. máj. 27. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:
amíg részeg vagy addig igen. de szerintem minden ivásnak van rossz hatása csak az elején nem érezhető
2011. máj. 27. 23:20
 15/19 Smartguy86 ***** válasza:
Tévedés, hogy nem tehetsz kárt - ha metilalkoholból kotyvasztott olcsó, kétes eredetű italt iszol nagy mennyiségben, az bizony akár halálos is lehet. De ha túl is éled, maradandó agykárosodásod lehet! Néha elkapnak emberkéket, akik ilyen módszerre gyártanak olcsó piát, amit aztán drágábban adnak kéz alatt...
2011. máj. 27. 23:47
 16/19 A kérdező kommentje:
nem hiszem h a tescoban meg a lidl ben ilyen piát árulnak... Mivel ott vettem!
2011. máj. 28. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:

nem igaz, hogy nem tehet károkat, sőt nagyon is. A legrosszabb, ha az ember magán tapasztalja.

hát akkor meséljek..

soha nem voltam hozzászokva az alkoholhoz, azelőtt kb. 2X voltam berugva, de akkor is 1-1 külön nap.

Jött a félsziget fesztivál marosvásárhelyen, 5napig egyfolytában ittam. De keményen berugtam egymás után 5 napig. Éjszaka kettőkor hazamantem aludni, felkeltem ittam egészen addig, amíg újból le kellett feküdni, egész 5 napig. Mikor vége lett az egésznek, olyan volt, mindha nem lettem volna többet saját magam. Letört voltam, depis, megváltozott a közérzetem, azóta többet soha nem jöttem helyre. Annyira megbántam

Minden értelmes élőlény normális esetben kerüli a mérgeket, csak az ember olyan h***, hogy önként fogyasztja. Főleg a lányok érzékenyek a drogokra, azt hallottam 2X annyira, mint a férfiak. Mivel én is lány vagyok, ezt tapasztaltam. Főleg az alkohol egy olyan drog, ami az agy legtöbb részére hat, ezért részben veszélyesebb, mint bármelyik drog.

Pl. hallgasd meg a régóta piázó palikat, vagy az öreg alkoholistákat.. milyen lassan beszélnek. Mert ők már leépítettlék az agyukat.

Nekem az biztos, hogy ezután többet egy csepp sem kell..

Jim Beam

Tequila, meg ezek a szarságok mehetnek a francba, mert mind mérgek..

2011. jún. 6. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:

jó persze, hogy lassan beszélnek, mert tönkretette az agyukat az alkohol, de egy pebiállástól nem hinném, hog normális, ha ilyen tüneteket produkál.

Amúgy azóta mivan veled?

2011. jún. 7. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:

még 1 centiliter akohol is kinyírhat pár neuront, idegméreg, utánaolvastam..

azóta ugyanúgy, már majdnem 1 éve.. valszeg agykárosodás valamilyen szinten. már voltam neurológusnál, terveztem valami tabikat, hogy szedjek, de már lemondtam róla, mert azok is több kárt okoznak, mint hasznot..

2011. jún. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!