Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez nagy baj?

Szerintetek ez nagy baj?

Figyelt kérdés
17/fiú vagyok eléggé sokk családi gonddal és nagyon nem tudom már elviselni alig tudok miatta aludni étvágyam nincs 8 hónap alatt 20 kilót fogytam ez sokk? a körülöttem létvőknek kezd feltűnni és már engem is zavar h mindig fáradt és feszült vagyok meg agresszív valami ötlet hogy tudnák lazítani???
2011. máj. 27. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Szerintem elég nagy gond.Nem szeretnélek elkeseríteni,de ha nem tudsz lazítnani,orvoshoz kellene fordulnod.Még csak 17 éves vagy,esetleg beszélhetnél ezekről a barátaiddal is.Ők nem tudnak segíteni?Vagy barátnőd nincs?A 20 kiló fogyás szerintem elég sok ebben a korban.

Arról még írhatnál részletesebben,milyen jellegű családi problémáid vannak.Szüleid? Tesóid? Esetleg más rokonság?Azt írtad,elég súlyosak.Ez mondjuk állhat a háttérben,mint lelki probléma.Egyelőre ennyi,amennyit én ebből le etudok szűrni.

Kitartást:)

2011. máj. 27. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
hát a probléma a családom barátaim pedig nincsenek :/ tesóim elhagytak nem érdeklik mivan velem ha felfordulnák se érdekelnék
2011. máj. 28. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Tényleg nincs,akivel megbeszéld a problémáidat? Ha akarod,privátban leírhatod nyugodtan.Nekem is vannak hasonló gondjaim,csak nem a családdal (az szerencsére normális úgy ahogy),hanem barátokkal.Hiába probálok nyitott,segítőkész és kedves lenni,az emberek (pl.osztálytársaim sz*rba se néznek),csak egyszerűen zárkózott vagyok.
2011. máj. 28. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
hát nagyon nincs sajnos privát meg azt se tom h mi bocsi nem rég regeltem ide fel
2011. máj. 28. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolod,megírom provátban az e-mail címemet neked.Ott fent a kérdés alatt.
2011. máj. 28. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nagy baj! 17 évesen az állandó idegeskedés, és a rengeteg fogyás nagy károkat okozhat! Fordulj pszichológushoz, ő fog tudni segíteni.

Amit fent leírtál, ahhoz hasonlót én is átéltem, kb. ennyi idős voltam, mint te.

Ha van kedved, szívesen elbeszélgetek Veled privát e-mailben.

(Ha a válaszom alatt ráklikkelsz a "privát e-mail a válasz írójának" sorra, tudsz küldeni e-mailt.)

2011. máj. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!