Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni, ha mindig...

Mit lehet tenni, ha mindig megbetegszem?

Figyelt kérdés
Konkrétan arról van szó, hogy mióta pszicoterápiára járok sokkal többet betegeskedem, mint előtte, pl. egyfolytában torokgyulladásom van (ami elég necces, mert nem túl egészséges kéthavonta antibiotikum kezelést csinálni..). Nyilván az immunrendszerem gyenge. De az ilyesmit hogy lehet kivédeni, mikor ráadásul tudom, hogy pszichés alapon kezdődik az egész?
2011. máj. 27. 10:50
1 2
 11/12 homo ludensz ***** válasza:
A szorongás és a pánikbetegség egyazon tőről fakad csak a pániknál fizikai tüneteket is produkál. Azért kell ezt addig kezelni hogy később ne forduljon át depresszióba mert az már tényleg "necces" és nem éri majd be egy torokgyulladással. Szerintem a kibeszélés / kifolyatásnak szoktam hívni/ az igazi gyógymód mert a gyógyszeres kezelés csak az átmenet állapoton segít.Remélem megtaláljátok a kiváltó okot és csak egy rossz emlék marad számodra.
2011. máj. 28. 08:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Remélem én is, hogy hatásos ez.. Köszönöm!!
2011. máj. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!