Mit lehet tenni, ha mindig megbetegszem?
Mondogasd magadban óránként, hogy egészséges vagyok, meggyógyulok. (Ne azt, hogy "nem vagyok beteg", szóval ne tagadással.) Akár valami 2-4 soros verset is írhatsz magadnak. El fog múlni.
A lelki problémák + a kibeszélésük is gyengíti az immunrendszert. Torokfájásra nem is minden doki ír antibiotikumot, az enyém pl. (sajnos) nem. Amikor érzed, hogy kezd kicsit fájni, azonnal kezdj el Bioparox sprayt használni, az nagyon jó. Antibiotikumos, de recept nélkül lehet kapni, helyileg hat, nem kell gyógyszert zabálni.
2000 valahányszáz Ft és sokáig elég.
+ van egy nagyon tuti vitaminkészítmény, orvos ismerősöm ajánlotta, Flavan a neve, 1 havi adag kb. 6500 Ft, de nagyon megérte megvennem, néhány nap után olyan erősnek éreztem magam (előtte meg fáradtnak), hogy magam sem hittem volna. Sokat gondolkoztam, megengedhetem-e magamnak, de mivel orvos ajánlotta, kipróbáltam. Most akarok venni még egy üveggel. Elhatároztam, hogy évente 3-szor 1 hónapig fogom inni.
Szorongás, pánik miatt járok. Az mondjuk a mai napig probléma, hogy nehezen beszélek neki is bármiről.. pedig igyekeznék, de nagyon nehezen megy.
Egyébként én is gondoltam ilyesmire, amit mondasz, hisz sok mindent kéne kimondanom, amit soha nem mondtam, és már talán megfogalmazni sem vagyok képes. De miért akkor fáj, amikor már próbálkozom? Előtte kellett volna ilyen betegesnek lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!