Miért sírok olyan gyakran filmeken?
Majdnem minden film végén elsírom magam. Nem tudom, hogy nektek megható-e az Eredet, a Toy Story 3, a Szerelem és más drogok, Mackótestvér, ezeket a napokban néztem meg. Persze a Titanic, Hachiko c. filmeken alap a sírás szerintem mindenkinél. Régebben nem voltam ilyen. Más is ilyen érzékeny? Volt, hogy a moziban egyedül én szipogtam csak, szinte már gáz volt.
22/N
Hasonló cipőben járok én is. Toy Story-t szintén megsirattam, bármelyik meghatóbb sorozatepizódot, filmet képes vagyok végigbőgni.
(Nővérem mikor az első kislányával volt terhes, a Tondach tetőcserép reklámon is elsírta magát. :D )
20N
Az Eredetet nem láttam. A többin viszont úgy bőgtem mint a záporeső. A Mackótestvérem még a bátyám is sírt, pedig ő nem egy érzelgős alak.
:)
Én is ugyanígy vagyok, pedig régebben egyáltalán nem volt rám jellemző :S Az Eredet végén vigasztalhatatlanul sírtam, a Hachikot meg úgy ahogy van végigbőgtem. Mikor kölyökként kóborolt az állomáson, már akkor eltörött a mécses.
Meg gyerekek, olyan mese, hogy Dumbó vagy Oroszlánkirály vagy Pocahontas... 80 kiló zsepivel fölszerelkezve nézem csak meg.
Egyszer még a Barátok köztön is összejött... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!