Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki tartósabb ideig barátok...

Aki tartósabb ideig barátok nélkül van, elképzelhető h eltávolodik az emberektől, a társasági élettől?

Figyelt kérdés
sosem voltam egy nagy haverkodó típus, de voltak barátaim, azonban csalódtam bennük, míg végül teljesen lemorzsolódtak. Igy eljárogatni, beszélgetni sincs kivel...már nem nyillok meg embereknek, mert akiknek megtettem visszaéltek vele, amiből sokat tanultam. Alig tudom már magam elképzelni társasági életben. Testvérem nincs, édesapámat tizenévesen elvesztettem. Most 25 vagyok, igy úgy érzem kinőttem már a szerezzünk új barátokat életből. Más is van hasonló helyzetben?
2011. máj. 18. 06:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nézd engem sem érdekelt mindig, ki hol volt és mit csinált tegnap. a megoldás: végighallgatod, bólogatsz, majd témát váltasz. aki hosszú távon untat, az egy unalmas ember, azzal nem kell barátkozni. de mivel a barátokat meg kell becsülni, mert ki tudja mikor jön új, ezért szerintem mindenkinek vannak ilyen ismerősei, akiknek ezt elnézi. ilyen az élet.

egyébként az ember szülei is szoktak unalmasak lenni, mégsem az a megoldás, hogy nem kommunikálsz velük.

2011. máj. 19. 17:34
 12/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

Te valami önjelölt megtérítő ember vagy?

2011. máj. 19. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

Ez jobb arány? :D :D :D

2011. máj. 19. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szüleimmel is csak minimálisan kommunikálok. De mindegy, nem érted. Olyan szinten untatnak az emberek, hogy még ha lenne bennük valami megbecsülni való (de általában ez sincs), ezt még az sem tudná kompenzálni. :D Azt hiszem csak olyan emberrel tudnék hosszabb távon kijönni aki ugyan olyan mint én, de olyan meg nem hiszem hogy sok van...
2011. máj. 19. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, de megfelelő környezettel nem olyan vészesen nehéz visszarázódni.
2011. dec. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!