Aki tartósabb ideig barátok nélkül van, elképzelhető h eltávolodik az emberektől, a társasági élettől?
Hát figyelj, ha szeretnél barátokat, akkor nem akadály az hogy 25 vagy, barátokat szerintem bármikor lehet szeretni. Ha meg nem akarsz, akkor nem kell hogy legyenek barátaid. nekem sincsenek és nem is vágyom rá hogy legyenek. Bár van néhány ismerősöm, akikkel tudok beszélgetni ha épp ahhoz van kedvem (interneten), meg van egy a való életben is de vele is csak pár havonta találkozom.
Szerintem a barátok inkább tizenéves korban fontosabbak, míg iskolába jár az ember. Legalábbis én csak addig próbálkoztam ilyesmi kapcsolatokat kialakítani, amíg iskolába jártam, hogy suliban valamivel el lehessen ütni az időt (na meg mindenkinek voltak barátai, eleinte kinéztek, mert nem nagyon beszélgettem senkivel, szóval inkább beilleszkedtem). Felnőtt korban már csomó mindennel el tudja magát foglalni az ember, ilyenkor már nem hiszem hogy annyira fontos legyen hogy legyenek az embernek barátai. Én is, mióta nem járok iskolába, a legtöbb ottani barátommal megszakítottam szép lassan a kapcsolatot. Bár engem nem használtak ki, nem éltek vissza semmivel, egyszerűen csak már nem volt szükségem barátokra.
Na mindegy, nem biztos hogy pontosan a kérdésedre válaszoltam, a lényeg az hogy ha szeretnél, még lehetnek barátaid, ha meg nem, az sem baj egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!