Mit lehet tenni ha egy pszichiátrián az orvos egy teljesen egészséges embernél, mindenfajta tünet nélkül skizofréniát állapít meg, majd ír egy zárójelentést amiben össze-vissza hazudozik, és arra alapoz egy nem létező diagnózist?
Akkor miért tetted fel a kérdést,ha folyamatban lévő jogi ügyhöz nem lehet hozzászólni?
Majd az igazságügyi szakértő megvizsgálja az esetet és téged és dönt.
Mit akarsz itt elérni?
nekem ebből a történetből csak az jött le, hogy egyértelműen beteg vagy. ez nem valami titkos összeesküvéselméletről szóló krimi film vagy könyv, hanem a való élet.
mondd már meg, mi a franc érdeke származna abból a pszichiátriának, hogy egy teljesen egészséges embert befektetnek?! ne aggódj, van "kint" elég elmebeteg akiknek szükségük lenne egy ágyra ott. de valójában úgy látom neked is.
Csak most olvastam a kérdést. Ez borzasztó!
Mi történt veled azóta,kérdező???
Jézus Úristen, hogy mik vannak!
Én úgy kébzelem el, kedves kérdezö, hogy van neked egy ellenséged, aki rosszat akar neked, de te nem tudsz róla hogy ellenséged. Mivel rosszat akar neked, kitervelte hogy neked megy a kocsival, hogy legyen az, hogy te okoztad a balesetet.
Aztán lepénzelte a pszichiátrián a föorvost, meg a balesetes föorvost, hogy nyilvánitsanak betegnek téged, és zárjanak be a diliházba. Hogy ne legyél láb alatt az ellenségednek. Ezt a helyzetet csak így tudom elkébzelni.
szóval mi történt?
sztem is le lett itt valaki fizetve, eleve már a sima traumás orvos is fura nekem. na de azóta?
Szerintem erre már sosem fogunk választ kapni. Én még 2012 nyarán kérdeztem, hogy mi a helyzet, de azóta sem érkezett válasz, most meg 2014 eleje van. Lassan 2 éve...
A kérdés maga pedig lassan 3 éve lett kiírva.
A kérdező vagy nem lép már be ide, vagy el lett ez "intézve"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!