Mit lehet tenni ha egy pszichiátrián az orvos egy teljesen egészséges embernél, mindenfajta tünet nélkül skizofréniát állapít meg, majd ír egy zárójelentést amiben össze-vissza hazudozik, és arra alapoz egy nem létező diagnózist?
21:15
A balesetben nem sérültem meg. Senki sem érti, hogy miért intubáltak, hiszen azt olyan súlyos esetben alkalmazzák, ha súlyosan megsérül valaki, életveszélyben van, nem tud lélegezni.Összesen fél napot voltam a kórházban.
Az igazságügyi szakértőnek meg hiába mondom, hogy nem igaz, ami a zárójelentésben van, visszamenőleg nem köteles nekem hinni, mivel nem volt ott. Azok is, akik itt írogatnak automatikusan az orvosnak, meg a kórháznak hisznek. Egy igazságügyi szakértő meg főleg nem fog nekem hinni egy orvossal szemben.
Figyelj az igazságügyi orvosszakértő nem a zárójelentést olvasgatja. Ő megvizsgál téged. Nem is láthatja előre a dokumentumokat, először téged kell megnéznie,kialakítania egy véleményt és utána nézheti meg a papirokat.
ha túladagolták a gyógyszeredet, akkor az pl.azonnal szemet kell, hogy szúrjon a szakértőnek.
Ha azt mondanád,hogy a kórházban szükségtelenül intubáltak mégesetleg elhinném. (bár nehéz valakit intubálni aki magánál van)
ha azt mondanád, hogy a pszichiátrián túl sok gyógyszert kaptál,még elhinném.
De a kettőt együtt, nem.
Miért ne?Ebben az országban én már bármit el tudok képzelni.
Egyébként ez mikor történt?Csak mert jó pár hónapja már olvastam hasonló történetet, csak már nem emlékszem, melyik oldalon .Ott is arról írt egy illető, hogy ok nélkül tartották benn és kezelték a pszichiátrián.Sajnos nem emlékszem részletekre.
13:27
Valóban magamnál voltam. Viszont elaltattak, ahogyan műtétek előtt szokás, és utána intubáltak (nyilván erre nem emlékszem). Amikor felébredtem később a kórteremben, még a lélegeztetőgépre voltam kapcsolva, bennem volt az intubálócső. Hozzáteszem, azt bennem sem hagyhatták volna, mert azt még az előtt kell eltávolítani, hogy felébred az ember. (Arról már nem beszélve, hogy miután lekapcsolták a gépet, még fél percig nem húzták ki az intubálócsövet a légcsövemből, aminek következtében majdnem megfulladtam.)
A pszichiátrián pedig kivizsgálás nélkül (!) rendelték el a felvételemet, mindenfajta tünet nélkül. Ezek után pedig azonnal legyógyszereztek, de iszonyú adagokkal. Később a Zárójelentésben pedig a gyógyszereknek csak a neveit tüntették fel, az adagokat nem, úgyhogy nem tudom utólag bizonyítani, hogy pontosan mennyit adtak. Ez nyilván véletlenül történt így. De hangsúlyozom, hogy semmilyen pszichiátriai tünetem nem volt, vizsgálat és indoklás nélkül zártak be, nyilván ebből következően diagnózis sem születhetett, ami erősen megkérdőjelezi bármilyen gyógyszeres kezelés szükségességét.
De természetesen nem kötelező nekem semmit elhinni, mint ahogyan kommentelni sem kötelező.
1. Semmi bajod nem volt, de az orvos elaltatott és intubált
2. aki felébredésnél ott volt, nem húzta ki a csövet időben
3. beutaltak pszichiátriára
4. ott begyógyszereztek
Tehát legalább 4 személy (egymástőlfüggetlenül, vagy aljasmódon összebeszélve) teljesen félrekezelt.
Tudod,hogy ennek a valószínüsége nulla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!