Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok? Ez örökölhető?

Pánikbeteg vagyok? Ez örökölhető?

Figyelt kérdés
Szóval ma hazafelé tartottam, felszálltam a buszra, elkezdtem remegni és alig kaptam levegőt, nagyon erősen dobogott a szivem. Aztán találkoztam anyuval és mikor mentünk haza olyan érzésem volt ohgy meg fogunk halni. Meg még mindig halálfélelmem van... Elég stresszes vagyok, önbizalomhiányos, mindig is sokat csúfoltak de nem vettem magamra, viszont most hallottam megint és emiatt nagyon durván rossz kedvem lett (tegnap). És ráadásul anya (is) pánikbeteg. Le lehet küzdeni?
2011. máj. 14. 15:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet oka, gondolom a csúfolódások. De most perpill még mindig remegek és úgy érzem sose lesz vége...
2011. máj. 14. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Remegsz, mert épp ez a téma. Később megunod, ha szeretnéd, ha nem. És én azt mondom, szeresd, akkor hamarabb vége lesz.

Mennyi idős vagy, azt megkérdezhetem?

2011. máj. 14. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
szedjél magneB6-ot az segít kisimítani az idegeidet.
2011. máj. 14. 16:57
 14/19 A kérdező kommentje:
15vagyok. vettem be magneb6ot
2011. máj. 14. 17:24
 15/19 anonim ***** válasza:

a relaxációs zenék is segíthetnek megnyugodni

http://www.youtube.com/watch?v=2gaK3znvghc&feature=relmfu

2011. máj. 14. 17:27
 16/19 anonim ***** válasza:

A csúfolódók ellen az is jó ötlet lenne, ha visszacsúfolnád őket.Csak találd meg a gyengeségüket,mindenkinek van.

A csúfolódók általában maguk is komplexusokkal küzdenek,ezt kompenzálják a csúfolódással,csak addig érzik magukat nyeregben, amíg látják, hogy ki tudnak készíteni.Ha semmibe veszed, vagy visszacsúfolod őket,akkor hamar el fog menni a kedvük ettől a szánalmas szórakozástól.

2011. máj. 14. 18:13
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, igyekszem, most olvastam hogy a kávé okozhat pánikrohamot... és pont azután lettem rosszul hogy kávét ittam...úgyhogy azt hiszem megvan a tettes..:D
2011. máj. 14. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, a koffein tartalmú italok (kávé, kóla, energiaital),csinálhat pánikszerű tüneteket.Én koffeinmentes kávét iszom, mert nekem is vannak pánikszerű rosszulléteim néha, viszont a kávét szeretem.Nem a hatása, hanem az íze miatt.
2011. máj. 14. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkább a kávé miatt legyen, mint bármi más. És többet ne is forduljon elő, az a tuti. De előbb rendezd a belső ügyeid :)
2011. máj. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!