Pánikbeteg vagyok? Ez örökölhető?
pszichológus vagy pszichiáter nagyon sokat tud segíteni.
én is pánikbeteg vagyok,járok pszichológushoz.
régen anorexiás voltam akkor pszichiáterhez jártam és nagyon sokat segített hiszen élek:)
meg persze a család és barátok is rengeteget segítenek,vigyáznak rám,szeretnek.
a háziorvosom xanaxot akart felírni nekem de én azt nem szedem.
magne b6ot kezdtem el szedni,az is sokat segített.amióta járok a pszihológushoz már az se kell szinte.
Ez nem pánikbetegség. Még.
Csak pánikroham... És nagyon jó, hogy idejében elkezdtél vele foglalkozni, beszéld meg otthon a szüleiddel, és nagyon fontos: emiatt ne legyen rosszkedved. Ez egy önmagát gerjesztő dolog. Ha tegnap rosszkedved volt emiatt, az egész hetedet megalapozza, a hangulatodat, kikészít, stb.
Foglalkozz vele, de ne úgy állj hozzá a dologhoz, hogy anyukád is pánikbeteg, te is az leszel, és örökké fog tartani.
Le lehet küzdeni, nekem 1 évig tartott, amiben az utolsó fél év olyan volt, hogy néha-néha eszembe jutottak a kellemetlen dolgok (az érzés, vagy a halálfélelem), de már ekkor se nagyon volt rám hatással, tényleg jobban lekötött a mindennapos tevékenység, meg ilyesmi.
Első válaszoló:
na látom, te már jó úton haladsz. Én is b6ot vettem be, az volt a max, már csak a placebo miatt is. Előbb-utóbb téged is jobban le fognak kötni a körülötted történő dolgok (ha még mindig vannak kellemetlen pillanataid), és szép lassan kinövöd ezt az állapotot. Én még máig nem tudom, hogy pontosan mi okozta az enyémet, talán egy picit a hipochondriára vagyok hajlamos, ez hozzásegített.. De már ezt a rossz tulajdonságot is elvetettem, plusz az is csak egy ál-tevékenység, az ok a háttérben húzódik, főleg önbizalomproblémák (ez mind a hipora, mind a pánikrohamokra is igaz lehet!)
első vagyok.
igen nekem is főleg önbizalom problémák meg a sok családi veszekedés vezett ideáig de hálistennek úgy érzem tényleg kezdek kilábalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!