Valami bekattant bennem? (bőv. Lent)
Pár nappal ezelőtt kezdődött. Egy este hirtelen úgy éreztem, hogy teljesen idegen a világ. Gyakorlatilag mindentől féltem, megilyedtem és a szívem a nyakamban dobogott. Egyrészt magától a félelemtől, másrészt attól is féltem, hogy valami bajom lesz. Például az futott át az agyamon hogy megőrülök vagy elájulok. Hotelben voltam éppen és a szobában féltem a fali képektől úgyhogy ki-be járkáltam nagyjából fél órán keresztül. Utána a hirtelen dolgoktól való félelem meg az ijedtség is elmúlt, de maradt egyfajta álom-érzet. Nem vagyok benne biztos, hogy nem alszom, mert minden olyan irracionálisnak tűnik, még akkor is ha semmi szokatlan nem történt velem. Óránként háromszor szorítom össze a szemem, hátha tényleg alszom és így fel tudok kelni. Mitől lehet ez? Bekattantam?
u.i.: nem tudom, hogy van-e köze az egészhez annak, hogy pánikbeteg vagyok. Lehet ennek is valamilyen szélsőséges kivetülése?
Velem, azaz velem és egy bnőmmel egyszer a kimerültségtől volt ilyen.
Féltünk egy plüss kacsától, egyikőnk a lakásban félt, kimentünk az utcára, ott pedig a másikónk. Nem tudtuk mi sem, hogy mi van velünk. Nagyon féltünk, mindentől. Éjszaka 11órakor egy telefonfülkében ültünk egy palacsintasütővel és még egy másik hasonló konyhai eszközzel, és azon gondolkodtunk, hogy felhívjuk a pszichiátria ügyeletét, hogy küldjenek értünk egy mentőt, mert valszeg megőrültünk. Az az egy nyugtatott minket, hogy ha megőrültünk volna, akkor arról valszeg nem tudnánk. De mivel ezt gondoljuk magunkról, így csak tiszta lehet az elménk.
21:17-kor író!
Ez tényleg komoly, vagy csak hülyéskedésből írtad?!
Amennyiben igaz, mi lett végül?
"nem tudom, hogy van-e köze az egészhez annak, hogy pánikbeteg vagyok"
Szorongásos betegséged van, és a leírtak elég szokványos szorongásos tünetek. Valamiért súlyosbodott a betegség. Fordulj orvoshoz.
Sajnos igaz amit írtam:)
Az az igazság, hogy már több mint 15 éve volt, tehát ez maradt meg bennem. Azt tudom, hogy nem mentünk dokihoz, nem is hívtuk ki magunkra a mentőt.:) Tehát valszeg valahogy sikerült átvészelnünk az éjszakát. Később, mikor meséltük egy haverunknak, ő mondta, hogy a kimerültségtől lehetett. Modjuk akkoriban elég eseménydús heteket éltünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!