Pszihológus életvezetési tanácsokat is tud adni?
Szükségem lenne valakire aki segít összeszedni a céljaimat, segít megtallni a motivációimat, rendbe tenni a napirendemet, és úgy egyáltalán koncentráltabbá, célorientáltabbá tenni az életem, majd meg is kérdezi, hogy úgy csináltam-e a dolgaimat, ahogy megbeszéltük.
Egy ideje szörnyű tehetetlen lustaságba kezdek süllyedni, és mindenbe csak belekezdek, de nem csinálom normálisan, fásult vagyok, a munkámmal folyamatosan csúszom, és nem azért, mert béna vagyok, vagy más foglalkoztat, hanem egyszerűen azért, mert nem csinálom.
Bocsi, csak megkérdezem: ti ezt betegségnek tudjátok be, vagy neveltetési problémának? Hol voltak a szüleitek, hogy nőttetek fel, hogy erre fanyalodtok? Az írásotokból látom, ti nem elveszett emberek vagytok. Jól írtok, és kérdeztek. De akkor mitől van ez a nem is tudom , céltalanság?
Köszi, ha válaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!