Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszihológus életvezetési...

Pszihológus életvezetési tanácsokat is tud adni?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne valakire aki segít összeszedni a céljaimat, segít megtallni a motivációimat, rendbe tenni a napirendemet, és úgy egyáltalán koncentráltabbá, célorientáltabbá tenni az életem, majd meg is kérdezi, hogy úgy csináltam-e a dolgaimat, ahogy megbeszéltük.

Egy ideje szörnyű tehetetlen lustaságba kezdek süllyedni, és mindenbe csak belekezdek, de nem csinálom normálisan, fásult vagyok, a munkámmal folyamatosan csúszom, és nem azért, mert béna vagyok, vagy más foglalkoztat, hanem egyszerűen azért, mert nem csinálom.

2011. máj. 11. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ezoterikus pszichológushoz járok, ő mutatja meg az irányt, rávezet hogy mit is akarok. Nem spirituálisan, nem kell megijedni:)
2011. máj. 16. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak megkérdezem: ti ezt betegségnek tudjátok be, vagy neveltetési problémának? Hol voltak a szüleitek, hogy nőttetek fel, hogy erre fanyalodtok? Az írásotokból látom, ti nem elveszett emberek vagytok. Jól írtok, és kérdeztek. De akkor mitől van ez a nem is tudom , céltalanság?

Köszi, ha válaszoltok.

2011. máj. 17. 00:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Tök jogos a kérdés, egész reggel ezen töprengtem. Semmiképp sem betegség, de a szüleimre sem fognám. Nálam azt hiszem az a "baj", hogy egy piszok mázlista vagyok. Mindig jókor voltam jó helyen, és semmiért sem kellett igazán megküzdenem. Volt egy 5 éves tervem (amolyan milyen szeretnék lenni 5 év múlva) és 3 év alatt összejött. Nem a szüleim segítségével értem el amit elértem, tehát nem az a seggem alá tettek mindent, csak valahogy minden összejött. És azt hiszem emiatt vagyok most célt tévesztett, mert mostmár olyasmik vannak hátra, amikért bizony küzdeni kell. Egészséget és jó kondíciót nem szerez az ember azért mert szerencsés, mint ahogy a munkahelyi helytálláshoz, meg a háztartás vezetéshez is kevés a szerencse, ez már meló lenne, és erre nem tudom rávenni magam. Valahogy még nem sikerült felnőnöm. 25 vagyok, ez lesz a második melóval töltött nyaram (nem igaz, 12 éves koromtóll minden nyáron dolgozom, de nem úgy, hogy ugyanaz van nyáron, mint egész évben) és azt hiszem még félek ettől felnőtt léttől.
2011. máj. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!