Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám feldolgozni,...

Hogyan tudnám feldolgozni, hogy Frontinnal tömik a férjemet?

Figyelt kérdés
A párom szorongásos tünetekkel, és bizonyos élethelyzetekben fellépő mellkasi fájdalmakkal, szívproblémákkal fordult orvoshoz. Frontint írtak fel neki. Ezt nem bírom feldolgozni. Droggal kel tömnie magát, hogy menjen neki a hétköznapi élet? Ki kell kapcsolnia egy, az emberi test és elme funkcióját? Miért? Tudja, hogy gyűlölöm ezt a dolgot, ezért csak akkor szedi be, ha nem bírja tovább, de akkor is. Nem az a megoldás, hogyha van egy probléma, elzsibbasztjuk az agyunkat, és abba menekülünk! Titokban bekapkodunk tablettákat, mint a javulás egyetlen lehetséges módját. Főleg, hogy a probléma nem is oldódik meg tőle. Lehet, hogy titokban szedi, csak nem mondja meg nekem. Hogy tudnék ezen továbblépni? Nagyon feldühít a dolog. Meddig kell szednie azt az agyzsibbasztó mérget? Lehet, hogy anélkül is ÉLNI fog megint, vagy mostantól mindig egy drogossal kell együtt élnem? El vagyok keseredve. Segítsen valaki!
2011. máj. 10. 00:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

00:03 hm? hol olvasol te ilyet..

Kérdező, én inkább becsülöm azt, hogy a durván fogalmazott válaszokra sem reagáltál hasonló stílusban.

Remélem, sikerült magaddal és a férjeddel is megbeszélni a helyzetet, és tudja, hogy támogatod a gyógyulásban. Az nagyon sokat számít! :) Kívánok nektek minden jót.

2011. máj. 11. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!