Önző, irigy, kétszínű vagyok, de egyáltalán nem akarok az lenni. Mit csináljak?
Van az egyik énem: értékesnek tartom magamat, viszont ilyenkor eszembe jut hogy nagyképű dolog ilyet gondolni magamról, mert nem vagyok az, pont a fent felsoroltak miatt.
Tudom magamról, hogy kétszínű vagyok, mert próbálok mindenkinek megfelelni, viszont az esetek többségében őszinte és szókimondó vagyok. És ez változik. Olyan mintha skizo lennék. Két hang van a fejemben, és ütik egymást...
Na most akkor mi van? Súlyos beteg lennék?
Bocsi ha értelmetlen lett...
Kedves Kérdező, ahogy sejtettem, 'panaszai' nem utalnak skizofréniára vagy disszociatív személyiségzavarra, a kamaszkor teljesen természetes és egészséges velejárói.
Üdv.
Köszönöm!:)
Csak azért furcsa nekem, hogy a környezetemben csak én vagyok ilyen.:(
Kedves Kérdező!
Van az úgynevezett szociális maszk jelensége. Tehát amikor közösségbe megyünk, akkor azt mutatjuk, hogy minden rendben, megkérdezik, hogy 'hogy vagy?' mi a válasz? 'Jól'. Valószínűleg a társaid sem vették észre, hogy te is küzdesz a kamaszkor nehézségeivel. Könnyen lehet, hogy ők is azt hiszik, hogy csak nekik nehéz, mert a többiek mutatják a szociális maszkot. Tehát, hidd el, egyáltalán nem vagy egyedül a problémáddal. Bátran keresd fel az iskolapszichológust, nagyon sokat tud segíteni és kérhetsz tőle titoktartást is.
Jobbulást!
Üdv.
most kitöltöttem egy szorongás tesztet... eredmény:
Ön súlyosan szorongó ember, nem képes életét félelem nélkül élni. Sürgősen látogasson meg egy szakembert, aki segíthet félelmét leküzdeni, kezelni. Ha ezt megteszi, lehetősége lesz arra, hogy állandó szorongás nélkül éljen.
bíztató..:D
Kedves Kérdező!
A Webbeteges szorongásteszt elég érzékenyre van állítva, nem kell nagyon komolyan venni... Mindenesetre szerintem sokat tudna neked segíteni, ha elmennél az iskolapszichológushoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!