Önző, irigy, kétszínű vagyok, de egyáltalán nem akarok az lenni. Mit csináljak?
Van az egyik énem: értékesnek tartom magamat, viszont ilyenkor eszembe jut hogy nagyképű dolog ilyet gondolni magamról, mert nem vagyok az, pont a fent felsoroltak miatt.
Tudom magamról, hogy kétszínű vagyok, mert próbálok mindenkinek megfelelni, viszont az esetek többségében őszinte és szókimondó vagyok. És ez változik. Olyan mintha skizo lennék. Két hang van a fejemben, és ütik egymást...
Na most akkor mi van? Súlyos beteg lennék?
Bocsi ha értelmetlen lett...
Kedves Kérdező!
Ha nem bánja, feltennék néhány kérdést, hogy kiderüljön, miről is van szó:
1. Szokott Önnel előfordulni, hogy kimarad egy időszak? Hogy nem emlékszik valamire, akár egy egész napot is elfelejt?
2.:Mióta érzi ezt? Történt akkor valami megrázó Önnel? Egy szakítás, haláleset, erőszak?
3.: Pontosan hogy érti a "két hang"-ot? Tudnak egymással beszélgetni, más jellemvonásaik vannak azon kívül, amit leírt? Váltogatják egymást? Nincs külön nevük?
Mindenesetre nem hinném, hogy komoly baj lenne, de a kérdések megválaszolása után pontosabbat tudok mondani.
bocsi az offért, de talán nekem is hasonló esetem van. kedves 2. ezt te hogy tudod kideríteni? vagy hogy következteted ki?
ha úgy van tudnál nekem is segíteni?
köszönöm, és még1x bocs.
1. Nem, soha, de elég monoton napjaim vannak, nem mindig tudom megmondani, hogy pl. mikor mostam hajat utoljára, de nem hiszem hogy ilyesmire vonatkozott a kérdés :D
2. 2-3 éve (12 éves korom óta) Nem történt semmi különös. A suliban sokat csúfoltak, de amúgy voltak barátaim. Most is azokkal az emberekkel járok egy iskolába, és elég nyomasztó érzés ha meglátom őket.
3. Nem beszélgetnek, nincs nevük, csak olyan, hogy gondolok valamit, pl. "milyen undorító ez az ember" és akkor a következő gondolatom az, hogy nem lehetek ilyen gonosz, ne mondjak ilyeneket.
15 éves lány vagyok
Köszi szépen a válaszokat!
Pedig már kezdtem aggódni, hogy skizo vagyok.:D pedig nem hallucinálok meg ilyesmi. Amúgy próbálom leküzdeni a rossz tulajdonságaimat..
szia
én is ilyen vagyok, pont ez, hogy valakit leundorítózok, ledagattozok, utána pedig bűntudatom van.:S és barátnőmnek elmeséltem, hogy szarul vok emiatt, és mondtam, h vele is csomószor van ez.. nyugi, ez természetes...talán..
:)
18/L
de hogy ismerjem meg magam minél jobban?:(
amúgy én mégis úgy érzem hogy súlyos eset vagyok. annyi boldog, népszerű ember van körülöttem. én meg teljesen magamba vagyok zuhanva mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!