Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lett mar öngyilkos barátod...

Lett mar öngyilkos barátod rokonod?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalat..
2011. máj. 3. 15:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
barátom, de nem ön, hanem "sima" gyilkos.
2011. máj. 3. 16:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nagyon régen a nővérem lett öngyilkos, 1994-ben, én négy éves voltam, már nem is nagyon emlékszem rá. Mindenki úgy emlékszik rá, hogy vidám, kedves lány volt, az egész tragédia minden előzmény nélkül történt, senki nem tudja miért tette. Nekem könnyebb volt feldolgozni, én alig emlékszem rá, de néhány dolog még eszembe jut, és a mai napig nagyon hiányzik:(
2011. máj. 3. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Egyik haverom ,vagy két éve. Leugrott a 15.-ről. Egy másik meg felvágta a csuklójat, de ő nem halt meg.
2011. máj. 3. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem a szomszédom( aki az egyik legjobb barátnőm volt). A másik meg a nagynéném . Még mindig emlékszem rájuk ahogy nevettek de már csak egy emlék marad...:(
2011. máj. 3. 16:13
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos, rokonom.
2011. máj. 3. 16:17
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem. Mért, kedves kérdező, veled mi volt?
2011. máj. 3. 16:19
 7/21 A kérdező kommentje:
Baratnom ongyilkos lett
2011. máj. 3. 16:21
 8/21 anonim ***** válasza:

Közeli szerencsére nem, de kortársaink közül (50-esek)nagyon sok számunkra érthetetlen okból végzett magával.

Volt olyan jól menő ügyvéd szomszédunk, aki egy nap autóval kiment a város szélére , telelocsolta a kocsit benzinnel, beült és felgyújtotta magát.a családja, még ma sem hiszi el, hogy ezt saját kezével tette.

Számomra minden öngyilkosság érthetetlen, de, ha ezt egy

ismerős teszi, napokig rágódok rajta, hogy jutott el idáig.

Ilyenkor úgy érzem, életem mozaikjából kihullot egy darabka,ami már nem pótolható.

2011. máj. 3. 16:21
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
igen egyszer a hörcsögöm :'(
2011. máj. 3. 16:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Mint barát barátnő, vagy pedig mint élettárs, szerelem barátnő?
2011. máj. 3. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!