Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tud nekem ajánlani valaki egy...

Tud nekem ajánlani valaki egy olyan addiktológust vagy neurológust (netán mindkettőt), aki hajlandó egy komoly kérdésemre válaszolni?

Figyelt kérdés

Van egy igen komoly, mondhatni életveszélyes dolog, és oly mértékű tudatlanság van még szakmabeliek között is, hogy találkoztam olyannal is, aki nem is ismerte ezt a gyógyszert. Egyértelmű, hogy addiktológiai, ill. ha nagyrészt neurológiai természetű amit szeretnék kérdezni, de még orvosi fórumon se találtam olyan embert, aki komolyan tudott volna válaszolni, csak lökött egy szokásos formális hülyeséget, kb, azt amit előtte leírtam neki, azaz semmit nem válaszolt.

Ezért keresnék olyat, aki valóban szentelne egy fél órát a kérdésemnek, ill. ha otthon van a témában, akkor annyit se.

Eddig csak külföldi gyógyszercégek szakértőitől kaptam értelmes válaszokat, de meglehetősen ellentmondásosak, míg az olasz neuológiai intézet egyik gyógyszerésze szerint NEM, addig az argentin neurológiai intézet szerint egyértelműen IGEN. Na puff, itt nálunk pedig amolyan senki nem tud semmti helyzet van.

Hát ezért keresnék egy komolyabb szakembert, hátha van még remény, bár igazából már elvesztettem. Köszi előre is.

2009. márc. 6. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Egészségügyis vagyok, de nem neurós. Addiktológust tudok: Dr. Petke Zsolt a Nyírőben dolgozik, fiatal nekem ő tanította az addiktológiát.

2009. márc. 6. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hát a nyírőt már megjártuk, és csalódtunk is hatalmasat. Ezt az illetőt nem ismerjük, de hát nem tudom, akkor talán ő az egyetlen kivétel, ha azt mondod "önzetlen szakember" .. Sajnos mi nem találkoztunk olyannal, aki tudott volna kezdeni valamit a problémával, ennek ellenére a zsebpénzt elvárta volna ill. a semmiért is el is várta.

Na mindegy, köszi, hát bárcsak meglátná ezt itt egy addiktológus vagy neurológus ... még reménykedem.

2009. márc. 6. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos emailt nem tudok neked küldeni ahog ylátom, ide meg nem akarom kiírni beazonosíthatóan a dolgot, szal kár :-( Hát én is egészségügyis vagyok, de ahogy mondtam még szakmabeli orvosok között is igen nagy a vita ezen a téren, ezért szerettem volna talán egy neurológust vag ynem is tudom, lehet hogy egy gyúgyszerész aki baromira otthon van a dolgokban az még jobb, tudja fene. De nyírő az maga a horror sztem, lehet h neked jobb tapasztalataid vannak, nekem sajnos nem.
2009. jún. 12. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Evg jó szakember még ha olyan beteg, mint a szamtetülete vagy a hozzátartozója tudjs a válazzt és nem átlag nem or os, eüs szakembefektól kérxez. Kérxezz orvosi oldalon ha nem terület vagy csak max átlagos vagy ebben vagy ismerős vagg haver orvost, orcosokat. Orvosok saját maguk érdekévől is haverkodnak más orvosokkal meg járnak más településekre, megyékbe, régiókba ingyen tb és magánellátásokra annak ellenére, hogg vállalkozásvan (is) a 46 cagy 50+ dolgoznak. Ha meg ószintén nem írod le a provlémád NE kérdezz ezen meg ehhez hasonló oldalon!!!!! Gondolom a gyerekeid, férjed pénzén élsz, Te a magadét max. Fehérneműkre költöd.
2019. okt. 31. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!