Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elofordulhat hizas a Frontinto...

Elofordulhat hizas a Frontintol? Van aki tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
A mellekhatasok kozott fel van tuntetve a testsulyvaltozas. Emiatt kicsit tartok tole,mert az orvos felirta nekem ezt a gyogyszert, viszont kozel 40kg-t fogytam le 1 ev kitarto munkaval, nyilvan nem szeretnek visszahizni semennyit. (Elnezest, de nincs ekezetem)
2011. ápr. 22. 10:31
1 2
 11/13 Tinker Bell ***** válasza:

:)

Érdekes, hogy éppen a fogamzásgátlót hoztad fel példaként. Azt sem szedem éppen a említettek miatt. Én(csakúgy mint te) magamból indultam ki, a tapasztalataimat írtam le!

Valóban nem kell, hogy egy véleményen legyünk. Most már a Kérdezőn a sor, hogy ennyi tapasztalat mellett eldöntse, kell-e neki a nyugtató avagy nem!

2011. ápr. 26. 09:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! Latom nagyon megoszlanak a velemenyek, igazabol en is ugy vagyok vele, hogy nem szeretnek fuggo lenni, eleve nem szeretem a gyogyszereket. De van mikor muszaj sajnos, hiaba nem egeszseges, de az sem az, mikor reggel 110-es pulzussal, gyomorideggel ebredek, ok nelkul. Ezert csak ilyen esetekben veszek be egy szemet, nem szedem rendszeresen, ezt az orvosnak is elmondtam. Most kezdtem el pszichoterapiara jarni, remelem segiteni fog, hisz nalam lelki okok, kulso hatasok miatt alakult ki szorongas, eleg erosen, ezert jonnek mar a fizikai tunetek is. Ez utobbira jo a gyogyszer, de csak idolegesen persze.
2011. ápr. 29. 14:05
 13/13 anonim válasza:

Nálam is 4-5 éven keresztül problémát a szapora pulzus.

Bár én dohányoztam, és úgy sejtem, hogy ez belülről felőrölt. Amikor elszívtam egy cigit mindig éreztem, hogy megugrik a pulzusom. A mai napig nem tudom, hogy ezt a cigaretta miatt volt, vagy csak pszichés. De a lényeg. Önerőből, minden segítség nélkül letettem a cigit. Ez annyira tuningolt, hogy tettem az egészségemért, hogy azóta kb. 6 éve ez a problémám nem létezik.

Neked is javaslom, hogy próbálj meg valamit tenni az egészségedért, hátha bejön.

2012. ápr. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!