Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hatása van annak ha...

Milyen hatása van annak ha valaki antidepresszánsra iszik?

Figyelt kérdés
Milyen hatása van annak ha vki antidepire iszik töményet? bele lehet halni vagy csak felerősíti az alkohol hatását és így kevesebbet kell inni erősebb ittas állapothoz?
2011. ápr. 20. 22:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én nem piálásra gondoltam azért elsősorban, annak lehetnek már következményei, de egy - két pohár bor vagy két üveg sör még nem valószínű hogy bajt fog csinálni.
2011. ápr. 21. 00:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Kiszámíthatatlan a hatása. Az orvosok azt szokták mondani,hogy egy-két pohár bor vagy sör belefér (na jó, három is), de berúgni nem szabad. A tömény nem ajánlott.
2011. ápr. 21. 03:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Én Citalopramot szedek reggel, Mirzatent este, és hetente többször ráiszom. Valóban, 2 sörtől már szépen be lehet így rúgni. Volt, hogy egy üveg pálinkát is ráittam, na, akkor majdnem ott maradtam...azt nem ajánlom!
2011. ápr. 21. 08:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne igyál rá alkoholt, nem lehet előre megmondani hogyan reagál a szervezeted rá. Ha olyan jól vagy meg kellene fontolni a gyógyszer leépítését.
2011. ápr. 21. 21:59
 25/29 anonim ***** válasza:
Sztem amíg szeded, ne bulizz, bírd ki vhogy, ez a legbiztosabb. Vmikor vissza kell fognia magát az embernek, van ilyen.
2011. ápr. 21. 22:14
 26/29 A kérdező kommentje:

huh, nem is számítottam ennyi válaszra, köszi mindenki.

úgy döntöttem majd sörrel próbálom ki előbb és nem töménnyel,meglátjuk mit okoz. idáig semmilyen mellékhatása nem volt a normális életvitel mellett, kezdetben volt álmosság de már elmúlt.

azért kórházban ébredni én sem szeretnék de akikkel szórakozom majd azok tudják hogy mit szedek, de persze nem raknék rájuk sem akkora terhet hogy éleszteni vagy mentőt hívni kelljen.

meg hányni sem akarnék :S

na igen, ne bulizzak, de alkohol nélkül nem vagyok jó társaság, még táncolni se merek úgy. :S és jobban szeretem magam akkor ha iszom, akkor vagyok igazán olyan amilyen lenni akarok, ezért kell innom,legalább néha. nem vagyok alkesz, csak a pia az én kis barátom alkalmanként.

2011. ápr. 30. 22:59
 27/29 anonim ***** válasza:
"jobban szeretem magam akkor ha iszom, akkor vagyok igazán olyan amilyen lenni akarok" Azért ez nem vall túl nagy önbecsülésre, már ne is haragudj.
2011. ápr. 30. 23:20
 28/29 A kérdező kommentje:

bonyolultabb vagyok mint amit le lehetne itt írni.

de az az énem sokkal szerethetőbb amelyik akkor van amikor iszom.

2011. máj. 2. 22:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Ezzel csak tovább rontottad a helyzetedet...............
2011. máj. 2. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!