Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vagyok normális?

Nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

9. osztályos lány vagyok, imádok a gimibe járni, nagyon megszerettem... :D

Az a baj, hogy én mindig a 2 végletben vagyok. Év elején, mikor ballagtam az általánosból, gyűlöltem az új sulit, ki nem állhattam, most meg már kín szenvedés az is ha hétvége van, egyszerűen imádom! :)

Most meg tavaszi szünet van és még a legelején vagyok és máris kész vagyok, hogy nem mehetek suliba, hiszen imádok oda járni...

Ez normális?

Általában a legtöbb gyerek nem szeret iskolába járni, de viszont imádja a szünetet. Na ez nálam pont fordítva van!

Már előre félek, mi lesz velem a nyári szünetben 2,5 hónapig :'(

Nem vagyok stréber, se kitűnő tanuló, de azért elég jó volt a félévem, a 2. legjobb vagyok az osztályban.

Van egy kedvenc tanárom, aki nagyon jó fej, jóban vagyunk és azért is izgulok, hogy mi lesz ha jövőre már nem fog tanítani mert egy másik tanárt kapunk?! Nem tudom, szokott ilyen lenni hogy csak úgy másik tanárt kaphat az osztály.

Szerintetek ez normális?

Előre is köszönöm annak aki végigolvassa és válaszol! Köszönöm

2011. ápr. 20. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
normális vagy csak unatkozol ;)
2011. ápr. 20. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?

Jól érzed magad vannak barátaid!

Örülj neki és hívd meg a barátaidat a szünetben.

Csináljatok közös programokat.Hamarabb el telik a szünet!

2011. ápr. 20. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem, igazán nincsen sok barátom, de mégis szeretek suliba járni! :)

2011. ápr. 20. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez normális. Van ilyen, hallottam már hasonlóról.
2011. ápr. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!