Idegösszeroppanásra mi jó?
Sok-sok pihenés és nyugalom.
Emellett lehet szedni pl. magne b6ot vagy hasonló dolgokat amik az idegekre hatnak.
De a lényeg szerintem a nyugalom és így idővel rendeződnek a dolgok.
Sajnos nem lehet nyugalmam. Ügyvezető vagyok, ha elmennék egy hétre megállna az élet, a tulaj azonnal reklamálna és kidobna, a munka törvénykönyv engem nem véd. És ugyis hívogatnának telefonon....ha meg nincs munkahelye az embernek,akkor meg éhen hal:(
Ma volt délelőtt idegösszeroppanásom, most hazajöttem....de holnap reggel ujra meló:( B komplexet szedek.....légy szi segítsetek...
Mennem kell és bírnom kell holnap is....
Jó, elmondom, hogy mi történt. A gazd. válság már hónapok óta a nyakamon, embereknek mondtam fel, ők szidtak, tulaj cseszeget, mert minden erőlködés ellenére szarul megy. Ma egy ügyet akartam elrendezni és beszólt az ügyintéző. És akkor szakadt el a cérna.....neki mondtam el,nem tudtam már magamban tartani , hogy mit élek át már hetek óta..és csak mondtam és mondtam..NEKI....egy vadidegennek....és a végén a papírjaimat sem tudtam összeszedni, meg a táskámat sem, meg semmi...annyira ki voltam...
És nem tudom, hogy ezek után folytathatom-e még....de
sajnos muszáj:(
Köszi a tanácsokat, a teát kipróbálom...
Egy módszer: otthon fogj egy kispárnát, veszél nagy levegőt, szorítsd a szádra, és sikíts bele teljes erőből, ahogy csak bírsz. Még jobb, ha olyan helyen tudsz lenni, ahol az ezer decibeles sikítás senkit nem zavar, ott kispárna sem kell. Minél hangosabb, minél hosszabb, annál jobban hat. Pl. vasúti felüljáró alatt, mikor jön a vonat. Csak vigyázz, senki ne lásson. :)
Másik módszer: teli torokból énekelj a kocsidban a rádióval együtt. Itt is fontos a hangerő, és hogy ne legyen ott senki, aki előtt szégyenkezned kell.
Ha elmész ideggyógyászhoz, idegi kimerültségre valóban a Magne B6 isoké, de az amolyan preventív jelleggel, ha már nagyobb baj van, akkor minimum Milgamma-N nevű injekciót felír neked, ez amolyan ideg-regeneráló, elég sokösszetevős készítmény, ára se vészes, mindenképpen megéri, ha olyan állapotban vagy.
Na de így táv-módon nem igazán lehet tanácsot adni, ez csak eg ynagyon általánosságban vett ötlet, ami csak segíthet, de mindenképpen menj el neurológushoz vagy pszichiáterhez (ha már javaolhatom, magánban).
Köszi a tanácsokat. Teát és vitaminokat vettem. A probléma utánpótlás sajnos nagyon nagyon sok:(
Ilyen korban élünk, én nem sokáig bírom már...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!