Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az utóbbi időben elkezdtem...

Az utóbbi időben elkezdtem reszketni, éjszakánként felriadok, izzadok meg sírok, rémálmok és miegymás. Most depressziós vagyok, vagy mi van velem?

Figyelt kérdés

egy lassan 16 éves lány vagyok, akit kiskorától kezdve valamiért csomóan utáltak, nem tudom miért. általánosban 6 évig engem vert a fél osztály minden nap, utána átmentem másik suliba, ott ugyanez volt, csak még a tanárok is kiutáltak, a hátam mögött kibeszéltek.

az utolsó 2 év volt a holtpont, megváltoztam, Kívülről nem mutatom ki, de belül tombolnak bennem a gyilkos hajlamok és az agresszivitás.

Barátnőim meg haverjaim vannak, de senkinek nem merem elmondani ezeket, főleg nem a szüleimnek.

Homeopátiás cseppeket meg bogyókat szedek, de nem sokat segítettek.

;;;;

Most középiskola. új barátok, meg minden.

**

*

MIT TEGYEK??

2009. márc. 3. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
magadon nem tudsz segiteni, ezért fordulj pszichológushoz! ma már az abszolút nem szégeny és a barátaidnak nem kell tudni róla, bár ha igaz barátok, akkor nem lenne probléma...az én egyik barátnőm is pszichiáterhez jár, mert nagyon nehéz gyerkkora volt és pszichikailag labilis....de nála értehtő, mert tudom a múltját,...igy rajtad most nem tudunk segiteni, mert nem tudjuk, milyen volt a gyerekkorod....ezért ajánlanám a pszichológust! és tudom, azt gondolnád, könnyú ezt mondani, de nekem is vannak bajaim
2009. márc. 3. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Két éve akkor ugymond elfogattak, befogattak a többiek?És azmiatt vagy kikészülve, mert olyannak kell lenned ,mint amilyen viselkedést elvárnak tőled a tanárok és a többiek?Viszzafolytod önmagad, amilyen vagy igazából, és ez miatt igazából depresszióssá váltál.

A szüleiddel nagyon gyorsan ülj le és beszéld meg velük, és keressetek egy dokit!!!!!18 éves korodig ingyen járhatsz pszichológushoz, hátha kifogsz egy normálisat. És ami még nagyon fontos keress magadnak EGY nagyon jó bensőséges barátot!Ha szeretnéd, mielőtt kiválasztod a megfelelő személyt, segítek és leirom, milyen egy megértő barát tipus, hogy ne érjen csalódás!

2009. márc. 3. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:

jó csak tudjátok ők csak haverok..elegem van hogy nincs EGYETLENEGY, csak egy olyan igaz barátom, akivel MINDENT meg tudnék beszélni!

A sulimba mindenki a mennyiségre hajt, de nekem a minőség a fontos. oké, ez furcsán mondtam el, de ez így van.

2009. márc. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!