Iszonyat erős a PMSem, hogy tudnék stagnáló hangulatot elérni?
Egyik pillanatban nevetek,aztán sírógörcs,majd közöny,és előlről..Holnap fontos zhm van,és muszáj leszek tanulni,de így nem megy.Elvonulni nemtudok,mert kollégiumban lakok,élelmiszerekből is csak alapok vannak,tehát se édesség,se nyugtató hatású tea,se semmi.
Köszi
Egy 19 éves lány
Én is így voltam ezzel sokáig. Ilyenkor 1-2 hétig folyamatosan bőgtem (úgy hogy ne lássa senki), nem bírtam emberek közé menni, párszor eszembe jutott hogy minek élek, voltak dühkitöréseim is, stb. Szerencsére nem jutottam el az öngyilkosságig, sejtettem hogy hormonprobléma áll emögött, mert egyébként mindig vidám vagyok, eszembe sem jutna semmi ilyen hülyeség.
Múlt év végén ősszel elkezdtem szedni a Premens nevű tablettát (nem vényköteles, kb 3000FT), és 2 hónap után sokkal jobban lettem. Most is szedem, most ott tartok, hogy minden ilyen megszűnt, sőt görcseim sincsenek, a ciklusom pedig halálpontos:)
[link] ez a premens oldala, szerintem olvasgasd át, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!