Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg sorstársak, a ti...

Pánikbeteg sorstársak, a ti hétköznapjaitok hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Ébredés,vagy éppen a lefekvés.

Én rettegek az estéktől,akkor rosszabbul vagyok.Hiába a gyógyszer sajnos ugyan úgy előjön.

Vagy épp semmittevés közben,mondjuk evéskor is rámtör.

Mit csináltok ha érzitek a roham kezdetét,vagy rosszul vagytok?És mondjuk épp vásároltok,vagy dolgoztok,hogyan leplezitek?

2011. ápr. 12. 14:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ha az ember valamit mondogat magának akkor azt előbb utóbb el is hiszi az orvosok meg sajnos tényleg belénk beszélik az ilyen betegséget,aztán amikor nem segít a gyógyszer másikat vagy erősebbet írnak fel és ez teszi tönkre aztán az életünket!Én azt mondom igen hogy ne fogadd el a pánikbetegséget ugorj át ezen mert ha ezen agyalsz és azt mondogatod hogy te beteg vagy akkor ugy elhiszed hogy tényleg már az utcára se mersz kimenni vagy beszélni másokkal nehogy kiröhögjenek ezért...

Gondold azt hogy nem vagy beteg és szabadulj meg végleg ettől az állapottól...

Bennem is van soxor pánik ahogy mindenkiben de nekem ez segít!!!

Nekem ez a tapasztalatom és bevált!

2011. máj. 9. 13:19
 22/31 A kérdező kommentje:
Hol vannak a régebbi válaszolóim?Elvégre ők hiányoltak,hogy miért nem írok.Megírtam,hogy most mi a helyzet velem,erre már nem adnak választ?De leszidni engem,azt persze könnyebb volt,mint tanácsot adni.
2011. máj. 10. 08:36
 23/31 anonim ***** válasza:
Leszidni?
2011. máj. 10. 12:04
 24/31 anonim ***** válasza:
sajnálom hogy én nem tudtam segíteni
2011. máj. 10. 12:13
 25/31 A kérdező kommentje:

Az 58 és a 76%-os válaszolókra gondoltam...

Nem Rád,akinek köszönöm a válaszait:)

Lehet konkrétan segíteni nem tudtál,de válaszra méltattál,nem úgy,mint a fent írt válaszolók,akik ráadásul pasik(egyikük írta is)

Könnyű egy nőt leszidni mert megijedt a gyógyszer mellékhatásaitól és nem szedte be,könnyű pasiként tanácsokat adni,de próbáljanak meg női fejjel gondolkodni.

Három gyerőcöt nevelek és útban van a negyedik,na ezt pasi fejjel hogyan oldják meg?

A gyógyszer mellékhatásaitól is azért ijedtem meg annyira,mert nem tudtam a beszedés után hogyan látom el a gyerekeimet.

Gondolom ezeknek a pasiknak az asszony úgymond kinyalja a v...gát és nem kell három gyerekkel reggeltől estig foglalkozniuk,plusz nem kismamák.

2011. máj. 10. 12:46
 26/31 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van!
2011. máj. 10. 12:57
 27/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én itt vagyok, tudod, az 58%-os. Ráadásul pasi. Leírtad, hogy most hogy vagy, és mit szeretnél. Mit lehet erre mondani? Vagy az eszedre hallgatsz, vagy a szívedre. Ha már eddig csak az ösztönödre hallgattál. Ez a te felelősséged. A Te életed. Meg a babáé! Meg a 3 másiké is. Mert nekik sem nem mindegy, milyen lesz anyukájuk?

2011. máj. 10. 22:04
 28/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Oké és mit kéne mondjon az eszem?Mit kéne mondjon a szívem?

Hogy érted,hogy milyen lesz az anyukájuk?Én nem depressziós vagyok,nem közveszélyes,én nem dobom a kályhába a gyerekemet és nem ütöm verem őket.

Ezek szerint te is kevered a pánikot a depivel?

Pedig pont neked kéne tudnod,aki már gyógyult vagy,hogy mi a különbség.

Lényeg a lényeg tegnap sokan azt tanácsolták,hogy sürgősen keressek másik pszichiátert mert ennek a nőnek a hozzáállása valahogy nem elfogadott,és rengeteg ismama pánikbeteg be vannak állítva gyógyszerre amiket szednek terhesen is.Ez a dokinő viszont csak az abortuszról beszélt,semmi alternatívát nem mondott.Ez egy meddő vagy kiégett nő az tuti.Ilyet nem is mondhatott volna esetleg halakn megemlíthette volna.

Szóval,hogy képben legyél:32 éves vagyok,magyar,diplomám van.Hogy a férjem milyen hozzáállású az más kérdés,de alapvetően nem vele van a baj,és nem is a gyerekeimmel.Van pénzünk,lakásunk,a gyerekeim tip-top járnak és a picinek mindene megvan.Szóval ilyen szempontból jöhet a negyedik is.

Amúgy meg azt szokták mondani,hogy egy nő ne a pasi miatt szüljön,hanem önmagának.Ez nagyon igaz!Hiszen én hordom ki,én szülöm meg és én nevelem.Ha beteg én ülök az ágya mellett.

Szóval nem szülés utáni depim van,hanem magam se tudom mi ez,gondolom a stressz.Nem a gyerekeimtől vagyok stresszes,hanem mivel nem egyszerű háztartásbeli anyuka vagyok,suliba jártam,mellette a többi dolog és gondolom ez már sok.Olyan hirtelen jött az első roham,hogy azt se tudtam mi ez.

Egy másik kérdésemnél már leírtam,hogy 18 évesen egyedül voltam Egyiptomban,16 alkalommal busszal Görögben nyaralni,Német,Ausztria stb.

Munkámból kifolyólag Bosznia,Iraq,ezeken a helyeken 6-6 hónapot töltöttem.

Szóval nem egy unatkozó háziasszony vagyok és szeretném visszakapni az életemet,de nem abortusz árán!

2011. máj. 11. 08:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Tartsd meg! Nem véletlen, hogy pont most jött!
2011. máj. 12. 14:55
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves monologizáló!

Te nem kérdezel, és más választ nem fogadsz el, csak amit te akarsz, megerősítésként hallani. Isten éltessen. ( az 58-as pasi)

2011. máj. 12. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!