Nem sokkalnátok be ennyi bajtól?
Leirok pár dolgot ami most az én életemben jelen van.
Perelnek már egy éve(ok nélkül és jogtalanul),epilepsziám van,egy baleset következtében bal szememre alig látok,orrpolipom is van,munkát sehol sem találok pedig keresem egyszóval munkanélküli vagyok és semmilyen bevételem nincsen,De a számlák jönnek minden hónapban a nyomorult házra és ezek mellé még a minden napos gondok.
Nektek mi az a szint ahol már nem bírjátok tovább kész és feladnátok?
Tudom ez a kérdés felesleges számotokra mert csak elolvassátok de beleélni nem tudjátok magatokat és elképzelni hogy milyen ez.De a véleményetek érdekelne..
Előre is köszönök minden nnormáis hozzászólást
Igazad van, nehéz elképzelni más problémáit, de hidd el, nem vagy egyedül.
Nekem, ha már úgy néz ki, hogy kimászok az egyik gödörből, nem sokkal később beleesek a másikba.
Meghalt a férjem és nem volt munkám, kicsivel később találtam munkát de a főnököm sikkasztott, kiderült, lőttek a munkahelyemnek.
Új munkahely, autó is kellett, béreltem egyet, második nap elvesztettem a kocsikulcsot -> vontatás, új zár kifizetése + azonnal otthagytam a munkát.
Új munkahely, saját autómat kölcsönadtam a sógornőmnek, délutánra összetörte -> 4 hónapig dolgozhattam, hogy legyen autóm.
Furcsa zaj az autómból, azt hittem ötezerért veszek ékszíjat (ha lesz rá pénzem) és minden ok -> 43 000 Ft javítási költség, mert a halogatásom miatt egy csomó minden tönkrement az autómban.
Néha már előre rettegek, hogy mikor jön valami baj, ha egy ideje jól mennek a dolgok.
A múltkor sikerült félretennem egy kis pénzt, gondoltam jó lesz, a gyerekeknek veszek valamit, amikor sikeresen pofára estem -> új szemüveg akciósan (semmi márka) 32 000 Ft.
Na, ilyenkor szívesen bedobnám a törölközőt.
De nem teszem, mert kíváncsi vagyok, mi lesz a következő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!