Már fogalmam sincs, mit tegyek!? Romokban hever az életem.
Haziorvos, 1-2 het otthoni piheno, nyugi, zenehallgatas minden mennyisegben, lehetoleg bringazas kozben, esetleg hosszu hetvege csaladdal, beszelgetesek, kozos fozesek. A sulyoddal ne jatssz, mert veszelyes. Kicsinalod a gyomrodat, nyelocsovedet, aztan valami csunya betegseget szedsz ossze magadnak, amivel most nem is ijesztgetnelek. Az iskolaban engem is csak bantottak, szekaltak, barmit csinaltam rossz volt>> ontorvenyu lettem, nem erdekel kinek mi a velemenye rolam, vegul is csak azoke szamit, akik neked is szamitanak.
Ha kapsz egy kis idot es megnyugszol felvertezve tudsz visszamenni:) Bon courage!:)
Gondolj arra, hogy hány halálos beteg mit nem adna érte, ha még lenne számára idő!
Tojd le mások véleményét, higgy magadban, csináld azt amit szeretnél, és hallgass a szüleidre, ők valószínűleg csak jót akarnak neked, és nem akarják, hogy ilyen labilis állapotban elköltözz, főleg ha már legalább kétszer követtél el öngyilkossági kísérletet!
Hát ilyen fogyástól durván legyengül az immunrendszered, bármit simán elkapsz és baromi lassan lábalsz ki belőle. Akár egy sima megfázás, vírus stb.. Én konkrétan, mikor lelki dolgok miatt nem ettem, lefogytam, utána már minden kajától fostam (hashajtó hatású anyag igénybevétele nélkül).. szóval már ha akartam se tudtam visszamászni a normális kerékvágásba. Végül csak orvos tud segíteni, ha tönkre vágtad a szervezetedet.
Egyébként csodálom, hogy ilyen tünetek mellett nem visznek pszichiátriára. Nem fognak befektetni/bezárni sehova, ha ilyesmitől tartasz.. legalább kapnál valami gyógyszert, aminek akár átmeneti szedésétől magadhoz térnél.
Nem fognak pszihiatriara beutalni csak azert mert kersz egy kis idot es idegileg kimerultel. Ez tuti.
A betegsegek amiket osszeszedhetsz magadnak: gyomorfekely, ebbol kesobb gyomorrak, epeko, ez miatt kesobb eletre szolo dieta, vesekarosodas, veseelegtelenseg, kulonbozo belbetegsegek a hashajto miatt. Nem is gondolnad hogy milyen konnyen tonkreteheted az egeszsegedet, ilyen apro hulyesgekkel. En sem gondoltam, mikor mindig kilogott a derekam a gatyobol, hogy egyszer megbetegszik a vesem a kronikus gyulladasok miatt.
Szoval addig vigyazz az egeszsegedre amig van, utana mar , ha az egyensuly felborult, visz mindent. Enni es inni normalisan es kiegyensulyozottan kell. Ha erre nem vagy kepes, kerj orvosi segitseget. En is voltam 47 kilos, ereztem hogy kicsuszik a kezem kozul, elbattyogtam az orvoshoz, B12 injekciokat kaptam minden reggel a hatsomba, otthon voltam 2 hetig es egy ido utan magatol rendbejott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!