Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már fogalmam sincs, mit...

Már fogalmam sincs, mit tegyek!? Romokban hever az életem.

Figyelt kérdés
Jelenleg is itt ülök,kezemben édesanyám doboz rivotriljával,sírógörcs kellős közepén.Régebben úrrá tudtam lenni ezen az egészen,viszont most elfajultak a dolgok...Elvesztettem a kontrollt,48 kilóra fogytam 3 hét alatt,úgy érzem,ez az egyetlen,amit irányíthatok...viszont ezen a héten már 2 falásrohamom is volt,utána jól beszorbitoztam magam (hashajtó hatású anyag),fél órán belül minden kint volt.Az utcán tudtam eddig tartani magam,a felüljárón viszont rámtört valami,nem tudom,micsoda,de úgy éreztem,leszakad alattam az egész és meghalok,nincs menekvés...Már nagyon nem tudom,mit csináljak,nagyon ki vagyok borulva...
2011. ápr. 6. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Haziorvos, 1-2 het otthoni piheno, nyugi, zenehallgatas minden mennyisegben, lehetoleg bringazas kozben, esetleg hosszu hetvege csaladdal, beszelgetesek, kozos fozesek. A sulyoddal ne jatssz, mert veszelyes. Kicsinalod a gyomrodat, nyelocsovedet, aztan valami csunya betegseget szedsz ossze magadnak, amivel most nem is ijesztgetnelek. Az iskolaban engem is csak bantottak, szekaltak, barmit csinaltam rossz volt>> ontorvenyu lettem, nem erdekel kinek mi a velemenye rolam, vegul is csak azoke szamit, akik neked is szamitanak.

Ha kapsz egy kis idot es megnyugszol felvertezve tudsz visszamenni:) Bon courage!:)

2011. ápr. 6. 23:04
 12/20 A kérdező kommentje:
De...Csak mondanom kell valamit annak az orvosnak.Pszichiátriára nem szeretnék kerülni...
2011. ápr. 6. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy hány halálos beteg mit nem adna érte, ha még lenne számára idő!

Tojd le mások véleményét, higgy magadban, csináld azt amit szeretnél, és hallgass a szüleidre, ők valószínűleg csak jót akarnak neked, és nem akarják, hogy ilyen labilis állapotban elköltözz, főleg ha már legalább kétszer követtél el öngyilkossági kísérletet!

2011. ápr. 6. 23:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsi vagyok,konkrétan mit szedhetek össze a súlyom miatt,mert egyrészt érdekel,másrészt nálam az elrettentés a hatásos példa... :D
2011. ápr. 6. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
ez itt semmi más mint egy unatkozó elkényeztetett tini hisztije. gyakorlatilag semmi valós problémád nincs. emberek ezreinek dőlt be a hitele nem tudja fizetni a számlákat nem tud enni adni a gyerekének. a legegyszerűbb elsüllyedni az önsajnálatban csak attól nem oldódik meg semmi. te meg akkor hisztizz ha tényleg lesznek gondjaid.
2011. ápr. 7. 08:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát ilyen fogyástól durván legyengül az immunrendszered, bármit simán elkapsz és baromi lassan lábalsz ki belőle. Akár egy sima megfázás, vírus stb.. Én konkrétan, mikor lelki dolgok miatt nem ettem, lefogytam, utána már minden kajától fostam (hashajtó hatású anyag igénybevétele nélkül).. szóval már ha akartam se tudtam visszamászni a normális kerékvágásba. Végül csak orvos tud segíteni, ha tönkre vágtad a szervezetedet.

Egyébként csodálom, hogy ilyen tünetek mellett nem visznek pszichiátriára. Nem fognak befektetni/bezárni sehova, ha ilyesmitől tartasz.. legalább kapnál valami gyógyszert, aminek akár átmeneti szedésétől magadhoz térnél.

2011. ápr. 7. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem fognak pszihiatriara beutalni csak azert mert kersz egy kis idot es idegileg kimerultel. Ez tuti.

A betegsegek amiket osszeszedhetsz magadnak: gyomorfekely, ebbol kesobb gyomorrak, epeko, ez miatt kesobb eletre szolo dieta, vesekarosodas, veseelegtelenseg, kulonbozo belbetegsegek a hashajto miatt. Nem is gondolnad hogy milyen konnyen tonkreteheted az egeszsegedet, ilyen apro hulyesgekkel. En sem gondoltam, mikor mindig kilogott a derekam a gatyobol, hogy egyszer megbetegszik a vesem a kronikus gyulladasok miatt.

Szoval addig vigyazz az egeszsegedre amig van, utana mar , ha az egyensuly felborult, visz mindent. Enni es inni normalisan es kiegyensulyozottan kell. Ha erre nem vagy kepes, kerj orvosi segitseget. En is voltam 47 kilos, ereztem hogy kicsuszik a kezem kozul, elbattyogtam az orvoshoz, B12 injekciokat kaptam minden reggel a hatsomba, otthon voltam 2 hetig es egy ido utan magatol rendbejott minden.

2011. ápr. 8. 08:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Már meg is betegedtem... :S
2011. ápr. 8. 23:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, gratula. Na latod, pihensz egy kicsit es mas szinben latod az egeszet:) Ugye hogy nem harapta le a fejedet?:)
2011. ápr. 9. 16:47
 20/20 anonim ***** válasza:
a privat valaszolo vagyok. figyusz! ha betoltotted a 16-ot sajat beleegyezesed nelkul nem kuldenek sehova. a leszedalast csak a rohamokban kitoro manias depresiosokkal csinaljak akik veszelyesek onmagukra vagy masokra nezve. de azt gondolom ha te orvos szeretnel lenni akkor van eleg inteligenciad ahoz hogy eldontsd hogy valojaban mi is lehet a problema. szerintem kimerultel ahogy az elottem iro is irta.ha nem akarsz dokihoz menni, akkor nezz utana a neten a shussler sonak . sokat segithet! sok szerencset!
2011. ápr. 10. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!