A pszichiátria miért olyan ijesztő?
Nemrég volt a HIRTV-ben egy műsor, és ott kb ilyesmi volt a téma, és elismerték teljesen nyíltan, hogy ugye nem is olyan régen létezett a "politikai pszichiátria", azaz aki rendszerellenes volt, azt dilisnek nyilváníttatni, és el van intézve, valamint "kezelgetni", hogy jobb belátásra térjen ...
Talán az idősebb generációsoknak innen is származik az a mindenhatóság-érzése, pont ezért minden tiszteletem az olyan fiatalabb generációs pszichiátereknek, pszichológusoknak, akik valóban hivatásuknak tekintik a pályát, csak az a baj, szerintem nem ez a többség.
17:44-esnek:
Most mi a valóság? Én pont most napjainkban hallotam egy ismerőst paanszkodni, hog yhát szívesen elvinné a lányát, de nemrég ápolónőként ott dolgozott, és így jobbnak látja, ha mégse ... talán mert látta mi folyik ott. Ja és az se az én kitalációm, hogy csak úgy mosolyogva megjegyezte, hogy "meg pénze sincs annyi, amennyit ezek elvárnak a zsebükbe kezdetnek" ... na no comment.
Ha van kivétel, akkor ezer bocsánat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!