Temetésen röhögőgörcs?
nem tudom mit akart mondani, de valami artikulálatlan nyögések voltak... néha mondott valamit amit lehetett érteni kb hogy "mamaaaaaaa me me me meegyüüüünk a jááátszóóóra tőőőőjéééééééééé" de már volt vagy 30 éves az ember kb.
azt hiszem a hepciáskodó megbukott szövegértésből, és én mindemellett nem kivántam senkinem semmi rosszat, szerintem neked van a béka segge alatt az a bizonyos intelligencia
13.38-nak..
Akkor ugorj neki te,és olvasd el...Sőt idézem a kérdezőt
" kin szenvedés amit átéltem hogy ne röhögjek a pofájába,"
Amíg nevetsz rajtuk, addig még mindig jobb vagy, mint a fenti versenyző, aki emberi selejtnek tartja őket.
A humor az egyik eszköz, amivel az ember elviselhetővé próbálja tenni önnön létezését. Egy normális világban a temetés pont olyan vigasság lenne, mint egy esküvőnek. Akármilyen sajnálatos is , hogy meghalt, de egy utolsó bulin emlékezzünk arra, ami szép volt vele kapcsolatban.
Ehelyett jön egy "betmen", aki vaskos tízezreket vég zsebre a hakniért, két öreglánnyal, és borzalmas dalokat recitál.
Van ilyen, hogy valakire rájön a röhögőgörcs, de ennek semmi köze az illemhez, vagy az empátiához. Nagyon sajnálhatod az elhunytat, szomorú is lehetsz, de attól még ugyanúgy ingerelni fog a nevetés. Ez csak szimpla biológiai, mentális jelenség. Az ember nem csak örömöt fejez ki a nevetéssel. Nevethetünk kínunkban, zavarunkban, sőt, sírás helyett is. (Lásd a klasszikus kérdést: Most sírsz vagy nevetsz? - Nem tudom. )
Szóval ne izgulj kérdező, ettől nem vagy rossz ember.
"nem értem minek ennyire védeni a fogyatékosokat. ez a fene nagy illem... selejtek ezek az emberek! ismerek én is ilyet, de nem kéne!"
Ez nem illem, hanem annál jóval több: emberség. Egyébként remélem (már csak a saját érdekedben is), hogy nem gondoltad komolyan, csak provokálni akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!