Temetésen röhögőgörcs?
nekem volt osztálytársnőm ugyanilyen sztorit mesélt.
én néha órákon nem tudom megállni,hogy ne nevessek,de a temetés az nem olyan dolog,ahol képes lennék nevetésre.
nem is illő.
gyerekességre és bizonyos fajta intelligencia hiányra vall aki temetésen tud röhögni egy paptól vagy sirató énektől..
Nem csak hogy nem illik,de borzalmasan sértő magatartás is..Az ilyen emberek érzéketlenek,és nem tudom mit szólnának ha ők temetnék el a kedves hozzátartozójukat,és valaki tök jól kacarászna..Voltaképpen kigúnyoljátok a halottat,a gyászoló családot..
ma 13:26
de én nem voltam feldobva és boldog sem voltam, és végül nem is röhögtem el magam szerencsére, de nagyon nehéz volt megállni és ez ilyen nem szándékos reakció, szerintem nem intelligencia hiány inkább zavarban vagyunk "mi akikkel már megesett" ilyen mindeközben, a kérdés lényege az hogy olyan helyzetben amikor nem szabad vagy nem illő, valami belülről mégiscsak "csikiz"... ez pl amikor a buszon ültem, a szembe ülésbe (szerencsétlenségemre) ült egy down kóros vagy nem is tudom lehet autista, és fél percenként felnyögött ott a pofámba hogy : tőőőőőőőőőőőőőőőjéééééééééééééééééééééééééééééééééé ... és tudom hogy szerencsétlen beteg nem tehet róla milyen rossz neki stb, de mégis az a kin szenvedés amit átéltem hogy ne röhögjek a pofájába, hát az nem volt semmi...
Szerinted egy beteg embernek pofája van???
És még azt mondod,hogy nem vagy érzéketlen..Tudod ,én az ilyen alakoknak kívánom,hogy történjen velük valami rossz,és mások röhögjék ki,hogy érezze azért ez nem is olyan jó dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!