Miért történik folyton ez?
03:28 vagyok azt hiszem :)
Ha gondolod én szívesen beszélgetek veled erről ,mert eléggé rokonléleknek érezlek.
Írj privit !
Szép estét!
Jéé, mintha magamat olvastam volna:( Tudod ez egy hosszú folyamat. Több hónap. Hátha segít, leírom velem hogy volt. 4 éve határoztam el először, hogy megváltozom. Egy ideig óráig ment csak először. Nagyon nehéz volt. Ahogy írtad is, utánna kezdhetsz mindent először. De nem szabad feladni, és egyre jobb lesz. Ha egy milliószor kell neki állni, akkor annyiszor. Az ember az élete végéig változik végülis. Én kb. fél év után vettem észre magamon a változást, 1 év után jelentős változást tapasztaltam. Utána belassult, elkeseredtem, mert még közel sem voltam megelégedve az eredménnyel. Majd megint egy kis eredmény, megint semmi. És most, így 4 év után úgy vagyok, hogy amilyen akkor voltam... Hát most nem lehetek elégedetlen, de közel se 100%-os az eredmény... Szóval most megint kicsit oda vagyok. De majd még fejlődök. Ez tényleg egy hosszú folyamat, s mint írtam, az ember az élete végéig változik:)
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült, remélem tudtam segíteni:):)
Előző voltam, ne haragudj, elírtam:
Nagyon nehéz volt. Ahogy írtad is, utánna kezdhetsz mindent Előröl.
Sok sikert!
23:02
Nem is tudom hány ilyen perióduson vagyok már túl. Egyébként te mivel kapcsolatban? A személyiségeddel? És azon belül, magabiztosság, önbizalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!