Hogy lehetne elzárni magam a külvilágtól, hogy lehetne befeküdni pszichiátriára?
Nekem is hasonló problémáim voltak/vannak. 2004-ben befeküdtem a gyulai pszichiátriára, első alkalommal 24 napig voltam bent, szenvedés volt. Utána 2005-ben és 2007-ben talán megint két-két hétre be kellett, hogy feküdjek. Nagyon nem ajánlom, hogy befeküdj, mert valószínűleg (mint engem is) begyógyszereznének, és az a pokol. Szerencsére sikerült 2008-ban elhagynom a napi 13-14 szem gyógyszert, 2007 óta pedig csak egyszer-kétszer voltam egy-két órás vizsgálaton.
18/F vagyok
Sportolsz valamit? A szorongást és a pánikot, mivel ez a kettő eléggé összefügg (szerintem legalábbis) az eléggé jól oldja. De bármi más is szóba jöhet, ami leköti a figyelmedet. A Depresszióval kapcsolatban nem tudok neked sajnos tanácsot adni, abban nekem is jó lenne valami, mert már olyan mélyre süppedtem benne, hogy egy helyben ácsorgok 1 éve, minden napom ugyanúgy telik, és egyre gyengébb vagyok...
21/F
Tudom, hogy most még csak tavasz van, de menj el valami táborba nyáron mindenképpen!
Vagy ha netán keresztény vagy, év közben is vannak lehetőségek. Ha nem, és nem ráz ki a hideg tőlük, akkor is elmehetsz, tiszta jófejek szoktak lenni az új ismerősökkel. De ha nem, akkor ez off. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!