Iszonyatos gondolat fúrta magát az agyamba, mit tegyek? :' (
Néhány napja olvastam a Bánk bánt. Majd végigfutott az agyamban, h alvajárás közben ugyanazt művelném édesanyámmal, mint Bánk Gertrudis-szal.... Elmeháborodott lennék?! A legfontosabb ember számomra ő, akkor hogy juthat ilyen az eszembe??? Teljesen abszurd.... szörnyű, elalvás előtt azóta mindig eszembe jut...
Nem merem senkinek sem elmondani, mert biztosan őrültnek tartanának... Már én kezdem azt hinni, hogy elmegyógyintézetben a helyem... Ezért fordulok hozzátok! Elnézést, ha rossz közérzetet keltettem bennetek, de úgy éreztem, ki kell adnom magamból ezt a borzalmat... :((((((
És tényleg alvajáró vagy?
Mert ha nem, akkor nincs semmi baj. De ha igen akkor sincs, rám is voltak már ilyen hatással más könyvek..aztán akaratlanul is eszembe jutott olyan dolog, amire sose lennék képes. Meg akit a legjobban szeretek azt bántanám, de tudom hogy sose lennék rá képes.
Gondolom te se, úgyhogy nem kell aggódni. El fog múlni ez a butaság. Nem vagy elmeháborodott.
Az emberi elme és lélek máig tud meghökkentő dolgokat produkálni, de egy a fontos: ha jön is egy kósza gondolat, ami kapcsolódik előbbi olvasás-élményedhez: NE ÁLLJ LE VELE! Ne fogadd be a szívedbe, hanem mondd ki: ezt én nem akarom! Egy régi bölcs mondás szerint: "azt, hogy a madarak /=a gondolatok/ röpködjenek a fejed körül, nem tudod megakadályozni, de azt igen, hogy fészket rakjanak a fejeden"
Szóval NE rémülj meg, simán nem kell ezzel foglalkozni, hanem a helyére kell rakni, hogy csak egy felmerülő gondolat, semmi több!
Egyébként minden hatás, amiben részed van /filmek, látványok, elkapott szavak, számítógépes játékok stb. stb. nyomot hagynak benned, ami néha ijesztően hathat Rád. Ezért sem mindegy, hogy vigyázol-e tudatosan "lelki egészségedre". Én korom miatt gond nélkül nézhetnék brutális, horroros és egyéb filmeket, de azok számomra megterhelők a léleknek, így inkább kihagyom.
És fel a fejjel, ha tudatosan ellenállsz a rossz gondolatnak, hamar túl leszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!