Milyen módszerrel lehet valakit leszoktatni az alkoholról orvosi segédlet nélkül?
Nem vagyok egészségügyes, csak egy alkesz fia.
Apám többször próbált leszokni, mint ahányszor megünnepelte a születésnapom, és soha nem bírta tovább 1 hónapnál. Neki is az volt a vesszőparipája, hogy nem kell teljesen leszoknia, csak csökkentenie kell az adagot. Az a baj, hogy amint lement az első üveg sör, elvesztette az eszét és mindent megivott, ami a keze ügyébe került. Ha falhoz vágtam az utolsó sört, akkor lement a boltba, ha nem volt pénze, vett hitelbe. Mert persze adtak neki, törzsvásárló. Szóval vagy leteszi azonnal, vagy sosem szokik le. Lehet, hogy élettanilag veszélyes, de szerintem inkább éljen valaki tisztán, mintsem egy roncsként, aki minden egyes nap szégyenkezés és nevetség tárgya.
Fokozatos csökkentése az adagnak + cannabis fogyasztása a leszokás alatt.
A fokozatos csökkentéshez nem sok embernek van önuralma, viszont a fű csökkenti valamelyest az alkohol iránti vágyát.
Tudom, hogy le fogtok ugatni, de komolyan beszélek, és jót akarok.
1. Nem mondtam, hogy álljon rá. Én úgy képzeltem el, hogy ameddig fokozatosan áll le a piáról, addig este eltolhat 1-2 füves cigit (vagy vehet bongot is...részletkérdés). Mérsékeli az alkoholelvonás tüneteit, és jól fog tőle aludni, meg nem fogja kívánni annyira az alkoholt.
2. A fűre nem olyan könnyű durván ráállni.
3. Tegyük fel, hogy mégis bekövetkezik a baj, és rááll. Inkább ettől függjön, mint a piától... Nem csinálja szét a máját, gyomrát, nem öli az agysejtjeit. A legnagyobb előny pedig az, hogy bármikor leteheti egyik pillanatról a másikra, csak az akaratán múlik, és nem szakad bele az elvonásba, és nem kaphat delíriumot, amitől megőrül vagy meghal.
Nyugodtan kérdezz még, ha szeretnél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!