Öngyilkosság? Akinek már volt ismerőse öngyilkos, és ha tud róla beszélni, elmondaná nekem, hogy miért lett az? Ha tudja. És hogy lett az, meddig bírta, mikor adta fel? Mennyi idős volt?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert öngyilkos akartam lenni, csak észrevettem, hogy egyre többen lettek öngyilkosak mostanában (vagy csak a környezetemben) és nagyon megijedtem ettől, hogy ilyen világban élünk, amiben az emberek azt hiszik, nincs más megoldás.... borzalmas.2011. márc. 12. 19:43
11/11 kovacs magdolna2 válasza:
Nem kell nagy depresszió ahhoz öngyilkos legyél.
Ha fizikailag ágyhoz kötött leszel és nem akarsz vegetalva céltalanul élni..van még a cigit beáztatott 100 mg...aztan leszurod, cigis vizet fozod és este megiszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!