Aniangyal kérdése:
Elég volt, meg akarok halni, de miért nem merem megtenni?
Figyelt kérdés
Mindenki utál. Mindent elrontottam amit csak lehetett. Csapdába estem, nem találom a megoldást. 22 éves nő vagyok: a szüleimmel élek, még szűz vagyok, nem tanulok és nem is dolgozom csak egy érettségim van, és a legnagyobb problémám hogy depressziós vagyok. Egy igen vonzó nő vagyok de még nem élek nemi életet. Eszem is van, de ez másokat zavar és akadályoznak. Dolgoznék, de nem találok munkát, vagy tanulnék de egy forintom sincsen. A depresszió meg csak megnehezíti az egész életemet. Már gyerekkoromban bántottak testileg és lelkileg is, idegenek is, pedig egy angyal voltam, szóval nem értem. Hallucinálni kezdtem és alvajártam. 3 évesen kezdtem el minden nap imádkozni hogy túléljem a holnapot. Mostanra odáig jutottam hogy nem tudok az emberekkel kommunikálni, kerülnek, félek mindenkitől. Gyógyszert szedek pánikbetegségre 3 hete de nem hat, semmi változás. Semmi nem jön össze, itthon meg ha valamit már nem a helyére rakok vissza akkor kitör a balhé. Na most azt hiszi mindenki hogy sajnáltatom magam, és nem veszik komolyan amit mondok. Pedig én jelenleg az öngyilkosságon gondolkodom, csak egy kis bátorság kell hozzá, talán leiszom magam részegre és úgy teszem meg, vagy kitalálok valamit mert már nagyon nem bírom.2011. márc. 10. 13:10
11/29 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom, de ezt már csak jövőre tehetem meg, addig meg nem tudom hogy fogom kibírni a szigorú apám mellet. Még a diákhitelt is rossz ötletnek tartja, beszéltünk már erről korábban. De megoldom akkor a dolgokat nélküle. Viszont ha ez kiderül, akkor biztos kirak, mert nem viseli el hogy nem mondok el neki mindent.
2011. márc. 10. 13:46
12/29 anonim válasza:
És ha kirak, hová mész, mihez kezdesz?
13/29 A kérdező kommentje:
Édesanyámhoz. ugyanis apu 13 éve egy nővel él, és annak fiával. Anyum a 20 éves öcsémmel él egy egyszobás pályázaton nyert kis lakásban. És ott áram sincs. De ott legalább nagyobb nyugalmam lenne, mint itt apuval meg a másik kettővel, akikkel szintén nem jövök ki, mert a gyerek kamasz, nem bírni vele. Szóval melyik jobb nekem? Ahol mindenem megvan, de 3 ember lelkileg kikészít, vagy ahol semmim sincs, de nyugalom, békesség, szeretet az van. Nehéz nagyon.
2011. márc. 10. 13:56
14/29 anonim válasza:
A mostani helyzetedben anyud mellett jobb lenne ez egészen biztos.
15/29 anonim válasza:
* ... jobb lenne, ez... (kihagytam egy vesszőt)
16/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, valószínűleg, és ezen most nagyon gondolkodom, csak ott nagyon kicsi a hely, nem tudom mi lesz. Ha innen el akarok menni, akkor apu csak annyit mond, menjek, meneküljek, mert csak ezt tudom. Aztán nem beszél hozzám, tudom mert már volt ilyen.
2011. márc. 10. 14:02
17/29 anonim válasza:
Ennél már azzal is többet tenne neked, ha soha nem szólna hozzád. Elég szomorú dolog ez.
Külföldi munkában nem gondolkoztál?
18/29 A kérdező kommentje:
Az még nem jutott eszembe. De azt se tudom mit hol kezdjek el, annyi minden jár már a fejemben. Azt hiszem meg fogok őrülni, de lehet hogy már késő. A gyógyszer is teljesen összezavar, talán abba kéne hagynom. Nem tudom.
2011. márc. 10. 14:09
19/29 anonim válasza:
Figyelj csak rám.Hogy apudnak mi a véleménye rólad az ne érdekeljen,az is lehet hogy ő ilyen beálitottságu ember.Nem jó érzés valóban ha a családban van ez az egész probléma,de azért halgasd meg mások véleményét is ne csak az apudét.Mindenkinek van kissebb nagyobb akadálya az életben ami sajnos kis depresszióval is jár,de ebben a világban nem könnyü.Gondolj csak arra hogy,csakis jobb lehet és jobb is lessz.Ettöl van szorongásod igazában mert megakarsz felelni mindenkinek de egyszerüen hidd el hogy nem lehet.
20/29 anonim válasza:
Én biztosan nem szednék gyógyszert, nem hiszek a dilibogyókban.
Olyan állásokat keresgélj, amikhez nem kell szakképzettség. Még ha csak fél vagy egy évre is mennél, anyagilag össze tudnád szedni magadat annyira, hogy magabiztosabban állj neki a sulinak jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!