Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek, hogy megölnek. Van rá...

Félek, hogy megölnek. Van rá esély?

Figyelt kérdés
Szóval kb 2 naponta sétáltatom a kutyámat egy erdő szélén, amerre szinte csak cigányok laknak. Félek, hogy egyszer bántani fognak azért, mert a kutyájuk ugat miattam. Van ennek valóságalapja?
2011. márc. 10. 06:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig mindenre van, bár jelen esetben szerintem kicsi. A helyedben azért elkerülném azt a részt. Viszont ha ez megnyugtat, ha netán eltűnnél, és a rendőrség nyomozni kezdene, akkor bizonyára megtalálnák ezt a kérdést a neten, és így már lenne nyom, amin elindulhatnak.
2011. márc. 10. 06:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne sétálj arra. Biztos van más, alkalmasabb hely is a kutyasétáltatásra.
2011. márc. 10. 06:41
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Ha állandóan erre gondolsz, akkor egyszer bevonzod magadnak. Menjetek másfelé, és ne gondolkozz ilyen hülyeségeken. Örülj a kutyáddal, hogy a friss levegőn mozoghattok!
2011. márc. 10. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén szólva elég bosszantó tud lenni, ha emberek sétáltatják a kutyájukat, és az én két kutyusom pedig nagyon ugat. Azokra haragszom akik ahelyett, hogy elsietnének a ház előtt, de még meg is állnak, esetleg ingerlik a kutyáimat.

Persze én elviselem, de sose lehet tudni mások milyenek. Elég ha csak kiengedik rátok a kutyájukat.

Én nem a cigányok környékéről beszéllek le, hanem ahol sok kutyus van arra ne menj!

2011. márc. 10. 08:34
 5/6 öregvarázsló ***** válasza:
32%

Ha valóban félsz, miért jársz arra?

Ha az adrenalin szinted csak így akarod növelni, akkor járj csak tovább arra és meglátod van e valóságalapja a félelmednek.

Egyébként így születnek a potenciális áldozatok.

2011. márc. 10. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:

08:34

Miért a sétáltatókra haragszol? A TE kutyáid ugatnak!

Én meg inkább gyorsan elszaladok ott, ahol nagyon ugatnak a kutyák - ezért megyek az erdő szélén, ahol nem látják. De így is néhány háznál elkerülhetetlen.. Putriknál.

2011. márc. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!