Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van esély rá, hogy soron...

Van esély rá, hogy soron kívül fogadjanak a pszichiátrián?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 21:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég nyomós oka van, akkor persze.....az ambulanciára akarsz menni, vagy befeküdni?
2010. dec. 24. 22:36
 2/23 A kérdező kommentje:
Csak az ambulanciára. De nem tudom mi elég nyomós ok.. szörnyen érzem magam, de nincs kihez forduljak, úgy érzem csak a gyógyszer segítene.
2010. dec. 24. 22:45
 3/23 anonim ***** válasza:
42%
Ha gondolod írj privit, beszélhetünk MSN-en.
2010. dec. 24. 23:30
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

Jaj csak az önjelölt pszichiáterekből ne..! Nagy felelősség és speciel egy szakma! Nem leértékelni akarok senkit, de laikus tanácsadással csak teljesen egészséges embereknek lehet segíteni.

Ha nagyon rosszul érzed magad kérdező, akkor be kell menni a kórház pszichiátriai osztályára, akár az ügyeletre is, ha esetleg öngyilkossági gondolataid vannak.

Még valami: nem biztos, hogy önmagában a gyógyszer elég lesz a problémádra!

2010. dec. 25. 00:19
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Járok pszichológushoz, de jelenleg úgy érzem többet árt, mint használ.. régóta voltak öngyilkossági gondolataim, ő erre nem szólt különösebben semmit, viszont ünnepek előtt nagyon kiborított. Volt néhány nyugtatóm, azt bevettem, bízom benne, hogy pár nap múlva kialszom, viszont ezek után úgy érzem a jövőben inkább pszichiáter segítségét szeretném igényelni. Mert nem akarok se meghalni, se mártírkodni, csak valódi segítséget..

2010. dec. 25. 10:54
 6/23 anonim ***** válasza:
A "valódi" segítségről lehetne vitatkozni! Nem lehet, hogy a pszichológusod esetleg "tükröt mutatott" és ez nem tetszett? :)
2010. dec. 26. 10:33
 7/23 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy "tetszik", "nem tetszik", hanem, hogy nem tud MÉRTÉKET tartani?! Most, ha valakinek víziszonya van, lehet, hogy tök jó, ha szembenéz a félelmeivel, de ha a kedves segítő rögtön belenyomja a fejét egy nagy kád vízbe lehet, hogy a kedves páciens ott döglik meg.. Föl kéne tudniuk mérni talán, hogy mennyit bír a betegük.
2010. dec. 26. 10:49
 8/23 anonim ***** válasza:

Van bizony olyan helyzet, amikor hatásos a "kád víz"! Akkor is ha fáj. Segít kibillenteni...Erre sokszor utólag jön rá az ember.

Még valami: azt írtad, hogy SOS a problémád. 2 napja írtad ezt, sikerült bemenni a pszichiátriai ügyeletre?

2010. dec. 26. 12:16
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát én még nem jöttem rá..:-( Engem egyre mélyebbre taszít ez a nagy szembesítés. Van amikor csak simán rossz, - akkor is voltak bennem kétségek, hogy most mikor, vagy mitől lesz jobb, de azért kivártam - viszont ez most tényleg a legalja volt.

Azért nem akartam ünnepek alatt berohanni, inkább csak, hogy arra van e esély, hogy ha holnap, vagy holnap után odaállítok nem azt mondják e, hogy egy hónap múlva jöjjek vissza. Ezek után nem is merem gyógyszer nélkül folytatni a pszichoterápiát. Tudom, hogy ez gyengeség, de ha ez így megy, még a reményt is kiöli belőlem, és nem lesz jó vége...

2010. dec. 26. 12:37
 10/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Pedig most lett volna jó az ünnepek alatt bemenni valamelyik kórház pszichiátriájára. Talán még most sem lenne késő. Ott mindíg van ügyeletes szakember. Holnap már csak a rendelőbe tudsz elmenni, és időpontot kérni. És jó ha januárban bejutsz. És ne pszichológushoz járj, hanem pszichiáterhez.

Ő kezeli a bajodat. A pszichológus megpróbálja kidumálni. Kár, hogy nem így kezdted....

2010. dec. 26. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!