Van esély rá, hogy soron kívül fogadjanak a pszichiátrián?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 21:51
21/23 anonim válasza:
Az analitikusan orientált terápia teljesen rendben. Viszont hiányolom a diagnosztikát (pl tesztek), ez nagyon fontos a terápia előtt. Egy analitikusnak fel kellett volna venni veled pl a Rorschach tesztet.
És emellett az analízisben is van szerződés. Megbeszélitek, hogy kb hány alkalommal találkoztok és mi lesz a célod, mit szeretnél elérni.
Nagyon fontos, hogy az érzelmeidet visszajelezd felé, mert az anlízis erre épül. (indulatáttétel-viszontáttétel)
22/23 anonim válasza:
A csuda vigye el, engem meg meggyógyított a pszichiáterem ingyen, 3 hónap alatt. Nem kötöttünk mi semilyen szerződést. Én elmondtama bajomat, ő felírta a gyógyszeremet. 2 hét mulva ellenőrzés, mivel rendben haladtam talán még egyszer találkoztunk. Persze ez egyáltalán nem elegáns így. 6 éve nem is tudom mi az a pánik meg ilyesmi.
23/23 anonim válasza:
Ezt a kört már egy párszor lejártuk szerintem! Sajnos nem gyógyul meg a legtöbb ember önmagában a gyógyszerektől! Ezt a pszichiáterek is tudják, csak te nem érted meg. Ehhez ismerni kellene az idegrendszer működését, hogy megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!