A Xanax nem okoz függőséget, ez ráadásul a legkisebb adag.
2011. márc. 8. 10:02
2/17 anonim válasza:
Szerintem meg okoz. Minden nyugtatóhoz, kedélyjavítóhoz hozzá lehet szokni egy idő után! Akár egy fájdalomcsillapítóhoz is!
2011. márc. 8. 10:06
3/17 anonim válasza:
Szerinted vagy szeded is?????
Én frontint szedek, ugyan az, mint a xanax. Amíg helyre nme jöttem 0.25-ösből szedtem napi 3at, 1 hónap alatt lecsökkentettem napi két félre, hamarosan végleg leteszem, és nincs elvonási tünet, na erről ennyit. Az ugasson, aki tényleg szedi, nem szerintem-ezzen!!!!
L/24
2011. márc. 8. 10:12
4/17 anonim válasza:
A kérdésre is válaszolok: Ennyi tényleg nagyon kevés, nem leszel függő, szedjed és gyógyulj meg!
2011. márc. 8. 10:17
5/17 anonim válasza:
Kulturált kis nő lehetsz!
Egyébként ezt benézted, mert szedtem! Szerencsére saját magam állítottam le róla,mert nem akartam úgy járni, ahogy az egyik ismerősöm,hogy egy idő után nem volt elég a 0,25-ös, mert már nem hatott rá. Amikor el akarta hagyni, kb. két hétig volt "jó" minden, aztán ismét jött a szorongás!
Bár lehet,hogy neked nincs akkor problémád, ha ennyire könnyen le tudod tenni. Ezért kár volt elkezdeni szedni! Ne keverjük a hisztit egy kemény szorongással!
2011. márc. 8. 10:18
6/17 anonim válasza:
Első vagyok. Úgy van, ahogy Hármas írta. Fokozatosan kell csökkenteni majd az adagot, és nincs hozzászokás. Ezt is állítják róla, és igaz is.
2011. márc. 8. 10:19
7/17 anonim válasza:
A Xanaxszal (és társaival) az a probléma, hogy nem fizikai,hanem pszichikai függőséget okoz.
Tehét hiheted azt,hogy nélküle nem megy. Ilyenkor szoktuk kicserélni placebóra az ugyanúgy működik a betegeknél.
Tehát csak óvatosan
2011. márc. 8. 10:40
8/17 anonim válasza:
Én is ezt szedem mint a kérdező ugyanabban az adagban napi 1-2db..ez nem sok nem okoz függőséget.ha valakinek okozna van orvosi segítség.én azt mondom ne félj tőle és ne foglalkozz más véleményével,ha jól vagy tőle szedjed nyugodtan.
2011. márc. 8. 10:45
9/17 anonim válasza:
Okozhat, ha huzamosabb ideig rendszeresen szedted, és pszichésen szükséged lehet rá később. Mondjuk ez bármilyen pszichére ható gyógyszerről elmondható.
2011. márc. 8. 11:09
10/17 anonim válasza:
Anyám függő lett tőle, keverve alkohollal. Most elvonón van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!