Az ér valamit, ha hébe-hóba beveszek egy xanax-ot?
Csak egy lehetőség van!!!!!!
Fordulj orvoshoz!!!!!
Ez egy jó tanács, hidd el!!!
Ki ad neked xanaxot? Ha a doki, akkor talán vele kellene ezt megbeszélni...
Ha meg csak valami ismerős adta, akkor inkább hagyd.
Én orbáncfű tartalmú készítményeket szoktam venni, az kúraszerűen hat. Ill. van olyan gyógynövényes nyugtató hatású szer, ami orbáncfű mellett mást is tartalmaz (pl. macskagyökeret).
Ezeknél úgy tudom nincs semmi leszokási progléma.
Próbáltam homeopátiás szert kúraszerűen szedni, de az nekem nem használt semmit.
Valóban ismerőstől van, mert egy utazás során annyira rosszul voltam, hogy attól lettem normális, hogy ezt ott naponta szedtem, de mikor hazajöttünk abbahagytam.
Szóval nem tartanék attól, ha orvoshoz fordulnék, nem írna föl, csak félek, hogy ott végképp kúrát javasolna, és abba nem merek belevágni. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy ha néha-néha szedek rosszullét esetén, az milyen?
Én leírom neked anyám esetét a xanax-al és a szorongással.
Anyu is így kezdte, rögtön felírt neki a doki xanaxot, amitől egyébként olyan volt, miint egy kómás, a világáról sem tudott.Eljárt terápiára , de nem használt semmi. Aztán elkezdte vegyteni a xanaxot a piával és mára totál alkoholista lett, a kettő együtt, ne tudd meg mit csinál, csoda, hogy még él. ÉS nagyon mérges vagyok rá, mert ezen időszak alatt volt egyx nagy műtétje, amikor nem szedhette a xanaxot és tök normális volt, meg is ígérte,hogy nem fogja szedni.Persze utána nem tartotta be és idáig jutott.
A xanax egy lószar, nem való az semmire.Ha magadtól nem változtatsz az életeden, senki nem segít.
És a mai világban nem megengedhető az,hogy valaki egyfolytában szorongjon, meg pánikrohamai legyenek. Foglald le magad és találj magadnak programot, ennél jobb módszer nincs.
Köszönöm a történetet! Ezek szerint anyukádnak mikor le kellett állnia róla, nem is volt semmi baja? Sőt, még normális is volt? Nekem az a bajom, hogy ha nagyon kivagyok, akkor vagyok nem normális, a xanaxtól meg pont ideálisan nyugodt leszek. De vannak periódusaim, mikor jobban érzem magam, ezért nem csinálnék belőle rendszert. (Egyébként avval nincs gond, hogy nem foglalom el magam, szabadidőmben is sokat sportolok, van hobbim is, szóval kitöltöm az időmet.)
A terápiát se hagynám abba, amire járok, csak nagyon nehéz, sokszor erősödnek ezek a tüneteim.
Én Frontin-t szedek már több,mint fél éve. Ez gyakorlatilag a Xanax pepitában.
Nekem nagyon jó,semmilyen mellékhatása nem volt,most sincs.
Nem gond,ha néha beveszel 1-1 szemet,hidd el.
De ha tartósan fennállnak a panaszaid,akkor mindenképpen menj pszichiáterhez! Nekem is ő írta fel.
És ne aggódj..rászokás..hülyeség. :))))
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:28
Válaszolóval értek egyet!
"Próbáltam homeopátiás szert kúraszerűen szedni, de az nekem nem használt semmit. "
Persze, mert homeopátiás szer! :) az egy nagy kamu, nincs benne hatóanyag.
Az említett gyógynövények (orbáncfű, valeriána) valóban nyugtató, stresszoldó hatásúak. A doki által adott gyógyszerekben szintén van hatóanyag.
"a mai világban nem megengedhető az,hogy valaki egyfolytában szorongjon"
Ezt a hülye dumát.. Biztosan direkt, szórakozásból csinálja, de így, hogy most szóltál neki, keres jobb programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!