Az öngyilkosság minden esetben átmeneti elmezavar következménye?
Figyelt kérdés
Nálam nem tűnik átmenetinek,sem elmezavarnak. 4-5 hónapja fontolgatom, és nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet-e( vannak gyerekeim, bár val. jobban járnak, ha ez esetben nem én nevelem őket, egy ideges, rosszkedvű szülő. Ex vállalná őket, és talán jobban járnának ők is, bár ő sem egy minta...:(), hol így gondolom, hol úgy. Nem érzem magam túl depressziósnak, sem elmezavarosnak, külső oka van. Olyan helyzetbe kerültem, amit nem lehet már jóra kihozni, max. elviselhetőbbre (ez kívülállók véleménye is, nem csak én látom ilyen sötéten :S ) Ilyen esetben is van értelme v.hova fordulni, v. menjek a Jóistenhez panaszt tenni?!Nem érzem magam betegnek, de megoldhatatlan feladat elé állítottak, mintha pl diff.-egyenleteket kellene megoldani. Ami nem megy, az nem fog menni gyógyszerekkel sem, legfeljebb lesz.rom, hogy nem megy, de ez esetben ennek más issza a levét...Vagy mégis megh.lyültem volna, csak nem tudok róla?2011. febr. 18. 23:12
21/21 anonim válasza:
sikerül*
A kérdésedre pedig nem nem elmezavar..mert rengeteg dolog kiváltja a reménytelenség érzést h jobb lenne ha vége lenne...inkább kilépnénk az adott helyzetből.De a legemberibb hozzáállás ha nem engedünk ennek az érzésnek hanem küzdünk ellene legyőzzük.Még ha reménytelennek is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!