Hogy mondjak nemet? Ahányszor éhes vagyok veszek nasit és megeszem közben arra gondolva hogy ez nem jó. Mit tegyek?
én úgy szoktam le, hogy nasi helyett almát, narancsot, banánt, más gyümifélét, ásványvizet, puffasztott rizskorongot, ilyesmit vettem, és azt ettem meg
ha itthon vagyok, és nem bírok magammal, akkor főzök egy adag gyümölcsteát citromlével és édesítőszerrel, és abból iszok 2 bögrével - ettől is csökken az édesség ehetnékem
Sajnos én is így vagyok vele, nehéz dolog. Szerintem próbálj meg inkább elővigyázatos lenni, ha már azon a szinten vagy, hogy "juj de éhes vagyok, itt van X forint, veszek egy chipsz-et" azt már nem tudod legyőzni! Inkább tedd tele a táskádat egészséges nasikkal, alma a legjobb,mandrain vagy banán, de az utóbbiban elég sok a kalória. (nem írtad, hogy túlsúlyos vagy-e?) De még mindig jobb, mint a chipsz meg a csoki, legalább vitamin is van benne, meg kálcium. Szóval ne legyen nálad pénz! :)
Én is ezt csinálom, néha kellemetlen, de én minden pénzt elköltenék csokira, ha lenne nálam, otthon sincs, ne vegyél ilyesmit!!!!!!!!!
Sok szerencsét!
Inda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!