Ez betegség? Ha igen milyen? Kihez fordulhatok hozzá?
Pontosan nem tudom megnevezni a problémádat,viszont mindenképpen fordulj pszihológushoz / pszihiáterhez.
Remélem sikerül kigyogyulnod:)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Féltem, hogy mindjárt elkezditek irogatni, hogy bolond vagyok, meg, hogy azonnal lőjjem fejbe magam. Féltem eddig pszichológushoz menni, mert úgy gondoltam, hogy azonnal zárt osztályra küld.
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm !
Szia. En a paromat rendmaniasnak tartom, de amit irtal az nekem mar extrem modon sok. Tul sokat torodsz ezzel a kerdessel. Velemenyem szerint keress fel szakembert.
A kosz nem negativ, mert erositi az immunrendszert.
A kosz hianya negativ, mert gyengiti az immunrendszert.
Es egy kicsit bizhatnal a termeszetben. A termeszet bolcs. Nagyon is. A bakteriumok, virusok elleni vedoszert valszeg, mint minden ember, ugy te is magadban hordozod.
De ezt egy szakember biztosan jobban el tudja mondani.
Hadd mondjak valamit. Te még életedben nem csináltál semmi piszkosat! Nem szereltél kocsit, nem takarítottál sertésólat, nem feküdtél sárban autó alatt, nem nyúltál bele a lefolyóba hogy kitakarítsd, nem fogtál mások által 30 évig összeszart leszerelt WC-t.
Ha valóban szutykos dolgot fogsz majd csinálni, rájössz, hogy minden relatív. Amikor olyan éhes vagy szerelés közben és úgy sietsz, hogy nincs időd kezet mosni, és olajos kézzel eszed a szendvicsed.
Valójában semelyik kosz nem veszélyes, mert az immunrendszerünk védekezik, kivéve a friss fekáliát.
Nyugi, mindezeket rendszeresen csinálom, és semmilyen bőrbajom nincs, sem belső fertőzésem.
És hozzátenném, semelyik mosás nem csinál valós tisztaságot, minden ruha- vagy kézmosás után 5 perccel visszaáll az eredeti baktériumszám. Az összes mosás rituális. Mi röhögünk az indiaiakon, hogy a Gangeszben fürdenek, miközben a mi összes tisztálkodásunk ugyanilyen rituális.
Igen, valóban hatnak a klóros fertőtlenítők, jól szétcseszik a bőröd, mely még nyitottabb lesz a fertőzésekre, elpusztítva a 99,5 %-át a kórokozóknak, melyek helyett az eddig kevésbé jellemző, mégis fennmaradt kórokozók fognak téged megfertőzni. A gond a fejben van.
Végezz valós munkát, menj bele a mélyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!