Mikor tudok rájuk nézni?
Figyelt kérdés
kicsit fura problémám van:nem merek az emberekre nézni,a szemükbe.nem tudom,egyszerűen nem merek,szégyellem magam...1 másodpercre rájuk tudok pillantani,utána nem bírom tovább és máshova nézek.ez nagyon feltűnő és látszólag sokakat zavar és ők se értik ezt...eléggé önbizalomhiányos vagyok,de csak emiatt lehet ez?2011. febr. 14. 22:47
1/6 anonim válasza:
velem is sokszor van ez ....nemtudom miért, sztem bizalmatlanok vagyunk
2/6 A kérdező kommentje:
igen én is az vagyok eléggé...de ez nálam teljesen állandó
2011. febr. 14. 23:14
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem bírsz a szemébe nézni, mert félsz, hogy valami rosszat, valami negatív dolgot fedezel fel az illető tekintetében.
4/6 A kérdező kommentje:
neem,ez kizárt
2011. febr. 15. 18:35
5/6 anonim válasza:
velem is ez van, de én azért mert atom bénának tartom a fejem, és ha rám néz vki egyből elfordítom.
6/6 anonim válasza:
Félsz a saját érzelmeid kimutatásától, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!